Quantcast

Jeroen Bergman - posila M7 Group pro obsah a rozvoj obchodu

| redakce | tisk

Společnost M7 Group získala posilu do svého týmu. Jmenovala Jeroena Bergmana členem představenstva odpovědným za obsah a rozvoj obchodu. Nahradí Berta Habetse, který na konci loňského roku odstoupil z představenstva M7.

Jeroen dlouhodobě pracuje v mediálním a telekomunikačním průmyslu. 20 let působil ve společnosti Liberty Global, kde byl zodpovědný za veškerý programming a získávání obsahu. Předtím byl obchodním ředitelem nizozemské kabelové společnosti Casema (v současnosti Ziggo). Od roku 2019 řídil pro společnost SPI International obchod Film1 a FilmBox v Nizozemí.

Jeroen Bergman - nová posila týmu M7 Group (foto: M7 Group)
▲ Jeroen Bergman - nová posila týmu M7 Group (foto: M7 Group)

M7 Group je jedním z předních evropských poskytovatelů placené televize obsluhující více než 3 miliony abonentů na osmi evropských trzích.

Hans Troelstra, generální ředitel M7 Group, k tomu říká: „Jsem velmi potěšen, že mám Jeroena v týmu, který nám dodá obrovské zkušenosti v oblastech rozvoje podnikání a akvizici obsahu, což bude velmi cenné s ohledem na náš pokračující vývoj od operátora DTH k poskytovateli prémiové placené televize a sVOD.“ Jako člen představenstva M7 bude Jeroen primárně zodpovědný za akvizice obsahu a zároveň bude řídit uzavírání obsahových partnerství s klíčovými telekomunikačními operátory v oblastech působení M7.

Jeroen Bergman dodává: „Jsem velmi nadšený z toho, že mohu převzít tuto novou roli a přispět k přechodu M7 na prémiového poskytovatele obsahu a streamování, který staví na bohatých zkušenostech a know-how CANAL+ Group. Pevně věřím, že existuje dostatečný prostor pro osobitou vysoce kvalitní nabídku sVOD se silnou evropskou chutí, při respektování místních preferencí. Kromě toho vidím spoustu příležitostí pro partnerství s telekomunikačními společnostmi a poskytování obsahu na míru.“





Reklama




Vybrané články