Quantcast

SledovaniTV přidává do nabídky videotéku Starmax OD

| redakce | tisk

SledovaniTV rozšiřuje svou nabídku o filmy a seriály z VOD videotéky Starmax OD. Zákazníci tak získají od září přístup k více než 1000 titulům, každý týden navíc budou přibývat další.

Nabídku služby SledovaniTV, největšího alternativního poskytovatele IPTV u nás, od září rozšíří filmy a seriály z videotéky Starmax OD. Všichni zákazníci k ní budou mít v září přístup zcela zdarma, od října si ji budou zakoupit na první měsíc za 1 Kč a poté za 99 Kč měsíčně.

Aplikace SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ Aplikace SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

Starmax OD nabízí více než 1000 snímků různých žánrů. Na výběr jsou komedie, dramata, horory, české klasiky, pohádky i animované filmy. Každý týden se mohou zákazníci těšit na novou porci titulů. Od 1. září bude k Twilight sága: Rozbřesk, Requiem pro panenku či Cesta Samuraje. Od 9. září pak Poslední aristokratka, Hodinářův učeň, Vlk z Wall Street nebo Lví srdce.

Přístup k filmům je velmi jednoduchý, k dispozici budou přímo na webu nebo v aplikaci SledovaniTV v sekci Filmy. Není tedy potřeba stahovat další aplikaci, nebo se registrovat zvlášť. Přímo v obchodě na portálu SledovaniTV je také možné přístup do videotéky pořídit.

Mám radost z našeho partnerství se Starmaxem. Díky tomu můžeme našim zákazníkům přinést opravdu velkou porci obsahu. Videotéka Starmax OD doplní dvě současné VOD služby, které mohou naši zákazníci využít v naší platformě SledovaniTV využít. Spolu s Edisonline OD a FilmBox OD tak budou mít uživatelé přístup k více 1500 filmů a seriálů z české i zahraniční produkce,“ říká marketingový manažer společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Ani v září nepřijdou všichni uživatelé služby SledovaniTV o pravidelnou dávku promo kanálů. Celý měsíc najdou ve všech základních balíčcích kanály Sport 1, Sport 2 a dokumentární stanici Love Nature, a to rovnou v rozlišení 4K.





Reklama




Vybrané články