Quantcast

Drama Rod draka nejsledovanějším titulem na HBO

| redakce | tisk

Původní drama HBO Rod draka se stalo vůbec nejsledovanějším titulem na službách HBO SVOD v Evropě a překonalo 8. sérii Hry o trůny.

Rod draka debutoval s největší sledovaností jakéhokoli nového původního seriálu v historii HBO a stal se nejlepším seriálovým startem na HBO Max v USA, Latinské Americe a Evropě. Všechny epizody seriálu nyní v USA sleduje v průměru 29 milionů diváků, což je více než trojnásobek průměrné sledovanosti premiérového večera.

Rod draka (foto: HBO)
▲ Rod draka (foto: HBO)

Mimo Evropu Rod draka překonal i 8. sérii Hry o trůny a stal se tak nejsledovanějším titulem HBO v Latinské Americe, jihovýchodní Asii, Hongkongu a na Tchaj-wanu v rámci streamovací služby HBO. (Seriál se streamuje na HBO Max v 39 zemích Latinské Ameriky, 21 zemích Evropy a na HBO GO v JAR, HK a TW).

Casey Bloys, předseda představenstva a generální ředitel HBO a HBO Max, řekl: „Jsme nadšeni, že Rod draka zaujal fanoušky Hry o trůny po celém světě i nové diváky, kteří svět Západozemí objevují poprvé. Gratulujeme Georgovi, Ryanovi, Miguelovi a celému týmu Rodu draka k neuvěřitelné první sezóně.“

Kompletní první řadu seriálu Rod draka si nyní můžete pustit na HBO Max.

HBO Max je v současné době k dispozici ve 21 zemích Evropy, včetně Andorry, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Černé Hory, České republiky, Dánska, Finska, Chorvatska, Maďarska, Moldavska, Nizozemska, Severní Makedonie, Norska, Polska, Portugalska, Rumunska, Srbska, Slovenska, Slovinska, Španělska a Švédska.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články