Quantcast

Všech 64 zápasů z MS ve fotbale 2022 na RTVS Šport

| redakce | tisk

V neděli 20.11.2022 začne Mistrovství světa 2022 ve fotbale v Kataru. fotbalové šílenství a jedinečnou atmosféru ze 64 zápasů na osmi fotbalových stadionech přinese RTVS divákům exkluzivně na televizním okruhu RTVS Šport.

Pro diváky a posluchače připravil slovenský veřejnoprávní telerozhlas i bohatý doprovodný program v televizním a rozhlasovém vysílání. Všechny důležité informace a přímé přenosy z fotbalových utkání nabídne i online na webu rtvs.sk.

Mistrovství světa ve fotbale je již třetím velkým sportovním svátkem ve vysílání RTVS v letošním roce. Po ZOH v Pekingu a MS v ledním hokeji ve Finsku si sportovní fanoušci budou moci s RTVS užít horký podzim s MS ve fotbale, a to přímo z perly orientu - Kataru. Divákům z MS v Kataru exkluzivně nabídneme až 160 hodin premiérového vysílání a množství archivního obsahu, který doplní fotbalový vrchol letošního roku. Věřím, že diváci a posluchači si užijí tu pravou sportovní atmosféru a jedinečný zážitek z MS ve fotbale spolu s námi,“ uvedl ředitel Sekce sportu RTVS Ján Žgravčák.

Letošní fotbalový šampionát se hraje v netradičním termínu, jelikož z obvyklého letního období na přelomu června a července byl přeložen na podzim (od neděle 20. listopadu do neděle 18. prosince). RTVS nabídne divákům a posluchačům kompletní fotbalový zážitek na RTVS Šport a ve vysílání Rádia Slovensko. Odvysílá všech 64 zápasů, přičemž v televizním vysílání nabídne 56 přímých přenosů. Zbývajících 8 zápasů ze závěrečného kola skupin, které se hrají souběžně, nabídne divákům premiérově ze záznamu na RTVS Šport a živě je bude možné sledovat online na webu rtvs.sk, kde odvysílá všech 64 zápasů.

Na diváky MS ve fotbale čeká také bohatý doprovodný program. Půjde o tradiční STUDIO MS, které na RTVS Šport bude startovat před podvečerními a večerními zápasy vždy 30 minut před výkopem, s přestávkovým a pozápasovým programem.

Při otevíracím utkání mistrovství, v neděli 20. listopadu, začne Studio MS již 90 minut před výkopem. RTVS v něm odvysílá i půlhodinový otevírací ceremoniál a před finále, v neděli 18. prosince, odstartuje vysílání hodinu před výkopem. Výjimkou budou utkání základních skupin se začátkem v 11:00 a 14:00 hodin, kdy RTVS nebude vysílat Studio MS. Kromě přímých přenosů a Studií se diváci mohou těšit i na večerní přehled dne v pořadu HIGHLIGHTY MS 2022. Vysílány budou v každém hracím dni, se začátkem po 22. hodině.

RTVS přinese také i 16dílný seriál Profily MS 2022 o účastnících mistrovství. Z produkce FIFA nabídne RTVS Šport i dokumenty Přípravy Kataru a Cesta - arabský fotbal na MS.





Reklama




Vybrané články