Quantcast

Nemoc překazila premiéru nové dvojice v Hlavních zprávách

| redakce | tisk

Hlavní zpravodajská relace na Primě a CNN Prima NEWS ohlásila tento týden novou tvář. Po odchodu moderátorky Evy Hecko Perkausové na mateřskou dovolenou se po boku Romana Šebrleho měla už v sobotu 19. listopadu v 18.55 hodin objevit jiná blondýnka, Soňa Porupková. Její nemoc však plán překazila.

Televize tento týden zveřejnila, kdo bude na obrazovce novou partnerkou Romana Šebrleho. Evu Hecko Perkausovou po dobu její mateřské zastoupí kolegyně ze zpravodajství CNN Prima NEWS, zkušená moderátorka Soňa Porupková. Tu diváci znají z ranního vysílání Nový den.

Nabídku zaskočit za Evu v Hlavních zprávách jsem přijala s obrovskou pokorou a budu se ze všech sil snažit nezklamat důvěru, kterou do mne vedení televize vložilo,“ říká Soňa Porupková. „Výhodou je, že s Romanem už jsme spolu dřív moderovali, takže víme, do čeho jdeme, a věřím, že i diváci si na nás rychle zvyknou. Teď už jen doufat, že budeme ohlašovat co nejvíc dobrých zpráv,“ sdělila Soňa s úsměvem.

Nová moderátorská dvojice (foto: FTV Prima)
▲ Nová moderátorská dvojice (foto: FTV Prima)

Její sobotní premiéru však překazila nemoc, konkrétně nachlazení a hlasová indispozice, a tak si Soňa s Romanem budou muset na společné moderování ještě chvíli počkat. V celé situaci moc pomohli zkušení kolegové Gabriela Lašková a Petr Suchoň.

Mysleli jsme, že budeme v sobotu držet pěsti nové dvojici, ale nakonec zaskočíme my s Gabčou. Zdraví je vždy na prvním místě. Soňa bude určitě brzo fit a co nevidět se nám s Romanem předvedou v plné síle. O víkendu se tak na diváky těší naše duo,“ vysvětluje Petr Suchoň. A Gabriela Lašková doplňuje: „Zaskočit za kolegyni je přece samozřejmostí. Soně přeji brzké uzdravení a na její premiéru v Hlavních zprávách se budeme moc těšit.“

Soňa Porupková je již třetí moderátorskou partnerkou Romana Šebrleho v hlavní zpravodajské relaci televize Prima a CNN Prima NEWS. Před Evou Hecko Perkausovou spolu s ním přinášela divákům v letech 2014-2018 večerní zprávy modelka a moderátorka Gabriela Lašková.

Zpravodajství mi za ta léta hodně přirostlo k srdci. Věřím, že se Soňou divákům nabídneme to, co od nás chtějí - kvalitní zprávy v lidském podání,“ říká Roman Šebrle.

Hlavní zprávy vysílá CNN Prima NEWS a TV Prima každý den v 18.55 hodin.





Reklama




Vybrané články