Quantcast

Víkend zimních sportů na platformách Warner Bros. Discovery

| redakce | tisk

Společnost Warner Bros. Discovery se připravuje na jeden z největších víkendů v historii vysílání zimních sportů. V sobotu a v neděli (10. a 11. prosince) nabídne na lineárních a streamovacích platformách více než 30 hodin živého vysílání v sedmi disciplínách.

Ať už to bude alpské lyžování z Val d´Isere a Sestriere, skoky na lyžích z německého Titisee-Neustadtu nebo krasobruslení z Turína, fanoušky čeká magický víkend plný žhavých akcí z řady ikonických míst zimních sportů v Evropě a Severní Americe, kde budou špičkoví sportovci bojovat o vítězství ve světovém poháru. Diváci v celé Evropě budou moci v sobotu a v neděli sledovat také souboje nejlepších biatlonistů (Hochfilzen), dále běh na lyžích (Beitostolen), rychlobruslení na krátké dráze (Almaty) a snowboarding (Edmonton).

O to, aby fanoušci měli během víkendu přehled o všech aspektech závodů, se postarají mezinárodní experti Eurosportu i zkušení a tradiční komentátoři Eurosportu v České republice.

Americká ikona alpského lyžování Mikaela Shiffrinová se po vynechání Lake Louise soustředí na technické disciplíny v Sestriere (foto: Getty Images)
▲ Americká ikona alpského lyžování Mikaela Shiffrinová se po vynechání Lake Louise soustředí na technické disciplíny v Sestriere (foto: Getty Images)

Víkendové akce, které budou k dispozici na lineárních kanálech a v aplikacích Eurosportu, jsou součástí velkolepé sezóny zimních sportů, která přinese více než 600 závodů a 3500 hodin přímých přenosů na platformách Warner Bros. Discovery. Přímé přenosy budou doplněny bezkonkurenčním zpravodajstvím a odbornými analýzami na Eurosport.com, což upevňuje status Warner Bros. Discovery jako Domova zimních sportů v Evropě.

Společnost Warner Bros. Discovery včera oznámila, že posílila svou bezkonkurenční nabídku zimních sportů. Víceletou smlouvou si zajistila práva na vysílání švýcarských závodů - FIS Swiss Ski World Cup. První přenos v rámci nové dohody se uskuteční v pondělí 12. prosince v Arose (SP v akrobatickém lyžování).

„Magický“ víkend zimních sportů na platformách Warner Bros. Discovery

Sobota 10. prosince
- SP v alpském lyžování, Val d´Isere, Francie (obří slalom mužů), od 9:30 na Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport App
- SP v běhu na lyžích, Beitostolen, Norsko (ženy na 10 km C) od 10:00 na Eurosport 2 a Eurosport App
- SP v alpském lyžování, Sestriere, Itálie (obří slalom žen), od 10:30 na Eurosport 1 a Eurosport App
- SP v biatlonu, Hochfilzen, Rakousko (štafeta mužů na 4 x 7,5 km, stíhací závod žen na 10 km), od 11:30 na Eurosport 2 a Eurosport App
- SP ve skocích na lyžích, Titisee-Neustadt, Německo (velký můstek smíšených družstev), od 12:00, na Eurosport 1 a Eurosport App
- Grand Prix v krasobruslení, Turín, Itálie (finále GP), na Eurosport 1 a Eurosport App

Neděle 11. prosince
- SP ve snowboardingu, Edmonton, Kanada (Mixed Big Air) od 01:15 na Eurosport 1 a Eurosport App
- SP ISU v shorttracku, Almaty, Kazachstán, od 9:00 na Eurosport 2 a Eurosport App
- SP v alpském lyžování, Val d´Isere, Francie (slalom mužů), od 09:30 na Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport App
- SP v alpském lyžování, Sestriere, Itálie (slalom žen), od 10:30 na Eurosport 1 a Eurosport App
- SP v biatlonu, Hochfilzen, Rakousko (štafeta žen na 4 x 6 km, stíhací závod mužů na 12,5 km), od 11:30 na Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport App
- SP v běhu na lyžích, Beitostolen, Norsko (smíšená štafeta), od 13:00 na Eurosport 2 a Eurosport App
- SP ve skocích na lyžích, Titisee-Neustadt, Německo (velký můstek mužů a žen), od 14:30 na Eurosport 1 a Eurosport App

zdroj: WBD





Reklama




Vybrané články