Quantcast

Kino Barrandov bez filmů a seriálů

| redakce | tisk

Filmy a seriály. To by měla být hlavní programová náplň stanice Kino Barrandov, jednoho z televizních kanálů skupiny Barrandov. Realita je taková, že v aktuálním i příštím týdnu nevysílá tato programová služba žádný film.

Jediný seriál Čechovi odvysílá Kino Barrandov za týden 10. ledna 2023 v hlavním vysílacím čase - ve 20:10 hodin. Půjde o odvysílání dvou dílů za sebou.

Jinak je programové schéma stanice Kino Barrandov složeno z repríz převážně studiových pořadů jako "Nebezpečné vztahy", "Nebezpečné vztahy live" a "Jak to dopadlo?", které vyplňují vysílací čas odpoledne, večer a v noci.

Sídlo televizní skupiny Barrandov (foto: Televize Barrandov)
▲ Sídlo televizní skupiny Barrandov (foto: Televize Barrandov)

Podle stále platných licenčních podmínek z roku 2015 se má v případě Kino Barrandov jednat o tematicky zaměřený program převážně na akviziční filmovou a seriálovou tvorbu. Licence dále uvádí, že má Kino Barrandov vysílat premiéry a reprízy převážně filmů a seriálů, zejména zahraniční provenience různého žánrového zaměření, například romantických, historických, rodinných, dále i thrillerů a krimifilmů se skutečnými příběhy, sci-fi, filmy katastrofické, westerny a válečné, komedie a dramata. V nočních hodinách mají být zařazeny erotické pořady a horory.

Český regulátor médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na 16. zasedání konaného 18. října 2022 řešil, zda Kino Barrandov naplňuje program pořady podle dříve uvedené licence.

V minulém týdnu odvysílala stanice Kino Barrandov jediný film - kanadský rodinný film "Neobvyklé vánoční přání" z roku 2018. Titul odvysílala stanice v úterý 27.12.2022 ve 20:10 hodin. A to je zatím jediný film, který stanice Kino Barrandov doposud odvysílala.





Reklama




Vybrané články