Quantcast

Rebranding filmových kanálů TV1000 a ViP

| redakce | tisk

Společnost Viasat World provedla ve středu 1. března 2023 rebrandig svých filmových kanálů pod značkami TV1000 a ViP. Nově vysílají pod názvem Viasat Kino, což je snaha posílit hlavní značku Viasat na jednotlivých trzích.

Původní stanice TV1000 se nyní vysílá pod značkou Viasat Kino. Stanice TV1000 Action nyní najdou abonenti pod názvem Viasat Kino Action, TV1000 World Kino pod značkou Viasat Kino World.

Stanice ViP Comedy a ViP Megahit se nově jmenují Viasat Kino Comedy a Viasat Kino Megahit.

Aktuální portfolio kanálů Viasat World (foto: Viasat World)
▲ Aktuální portfolio kanálů Viasat World (foto: Viasat World)

Programy pod novou značkou Viasat Kino se vysílají v Estonsku, Lotyšsku, Litvě, Ukrajině a Kazachstánu. V Rusku stanice Viasat, TV1000, ViP získají během března nový brand viju (vidím). Rebrand se českého a slovenského trhu netýká.

Viasat Kino přináší filmy od současných po nadčasové. Divákům nabízí oceňované filmy, ikonické trháky a největší hollywoodské hvězdy. Programové schéma stanice nabízí nejlepší evropskou kinematografii od britských dramat po francouzské komedie a skandinávské thrillery.

Viasat Kino Megahit je kanál ve full HD rozlišení s prostorovým zvukem 5.1. Nabízí největší hollywoodské hity posledních let, sbírku světových blockbusterů, velkých filmových franšíz, oceňované filmy a nadčasová mistrovská díla.

Viasat Kino Comedy je nejdrzejší kanál provozovatele. Vysílá komediální filmy s komediálními herci, klauny a dokonce romantickými blázny.

Viasat Kino Action se zaměřuje na oblíbené žánry krimi, fantasy, dobrodružství, horor a thriller.

Viasat Kino World přináší skvělé filmy z celého světa. Od moderních filmových festivalových klasik po komedie, thrillery a sci-fi.





Reklama




Vybrané články