Quantcast

Seriál o Viktorii Plzeň na O2 TV Sport

| redakce | tisk

Zcela výjimečný pohled na fotbalový klub FC Viktoria Plzeň přinese svým divákům televizní stanice O2 TV Sport. Půjde o dokumentární sérii s názvem Zázrak ze Západu.

Celkem šest dílů mapuje nezapomenutelné okamžiky z roku 2022, kdy se výběr trenéra Michala Bílka stal ligovým mistrem a následně se probojoval až do milionářské Ligy mistrů UEFA. Diváci se mohou těšit na jedinečné záběry ze zákulisí, emotivní rozhovory, napětí, vášeň a všechny podstatné mezníky ze slavné epizody plzeňské historie.

Dokument Zázrak ze Západu bude mít televizní premiéru v pondělí 24. dubna od 19:00 hodin na stanici O2 TV Sport.

Doku série Zázrak ze Západu uvede O2 TV Sport (foto: O2 TV)
▲ Doku série Zázrak ze Západu uvede O2 TV Sport (foto: O2 TV)

Rok 2022 se do srdcí Viktoriánů zapsal zlatým písmem. Nejprve přišel mistrovský titul, který Plzeň vyválčila po čtyřech letech. Pak nastala spanilá jízda Evropou, která po legendárních bitvách v předkolech vyvrcholila slavným postupem do základní skupiny nejprestižnější klubové soutěže. V Lize mistrů UEFA pak Viktoria poměřila síly s takovými kluby jako Bayern Mnichov, FC Barcelona nebo Inter Milán.

Fanoušci se dočkají těchto historických okamžiků přímo z pohledu samotných aktérů. Dostanou jedinečnou možnost nahlédnout pod pokličku fungování celého týmu. Nebudou chybět unikátní záběry z kabiny, emotivní proslovy i upřímné zpovědi plzeňského šéfa Adolfa Šádka.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články