Quantcast

Velkolepá show Možné je všetko brzy na TV Markíza

| redakce | tisk

Nová, originální zábavní show s názvem Možné je všetko se objeví během podzimu na obrazovkách televize Markíza. Svým divákům během deseti sobotních večerů představí populární osobnosti a oblíbené baviče v situacích, v jakých je ještě nikdy neviděli.

Prostřednictvím různých předem neočekávaných úkolů, napínavých her a náročných výzev se postarají o neopakovatelné a stále nové vtipné situace a skvělou zábavu. Show odstartuje na TV Markíza již během září.

Logo show Možné je všetk (foto: TV Markíza)
▲ Logo show Možné je všetk (foto: TV Markíza)

Na účinkující čekají skutečně náročné disciplíny a úkoly, ve kterých budou muset vyjít ze své komfortní zóny a překonat sami sebe. Stálou sestavu budou doplňovat v každé epizodě dva noví hosté.

Ve slovenské adaptaci formátu se diváci mohou těšit na populární herce Tomáše Maštalíra a Janu Kovalčikovou, moderátorskou hvězdu Adelu Vinczeovou, oblíbený manželský pár komiků Zuzanu Kobovčíkovou Šebovou a Michala Kubovčíka, herce a baviče Juraje Kemku a další atraktivní hosty, včetně Adama Bardyho, Martiny Zábranské, Attilu Végha či Petra Marcina.

Možné je všetko je slovenskou adaptací původního francouzského formátu, který pod názvem Anything Goes distribuuje společnost Banijay Rights. Lokální verze vznikly již v přibližně třiceti zemích po celém světě, například v Itálii, Nizozemí, Izraeli, Norsku, Turecku, Mexiku, Bulharsku či Portugalsku.

TV Markíza show vyrábí ve spolupráci s produkční společností Noemo, která stojí například i za úspěšným zábavním formátem 2 na 1.





Reklama




Vybrané články