Quantcast

Den otevřených dveří v RTVS Rádio Regina Západ

| redakce | tisk

Rádio Regina Západ otevře 5. září 2023 dveře dokořán všem svým posluchačům, kteří chtějí vidět úplně zblízka všechno to, co celý rok poslouchají. Redaktoři a moderátoři připravili během Dne otevřených dveří bohatý program ve studiích a v atriu rozhlasové pyramidy v Bratislavě.

Veřejné vysílání Rádia Regina Západ ze studia 5 Slovenského rozhlasu začne již v 9:00 hodin. Moderátorka Eva Viteková přivítá nejen posluchače u rádií, ale i ty, co budou sedět přímo ve studiu.

Logo stanice Rádio Regina Západ
▲ Logo stanice Rádio Regina Západ

Během Dopoledne s Rádiem Regina Západ v živých vstupech představí redaktoři a moderátoři své zajímavý hosty, kteří budou přítomni v atriu budovy Slovenského rozhlasu na Mýtné ulici v Bratislavě.

Ve 12:30 hodin z éteru promluví bývalá televizní hlasatelka, dnes předsedkyně ženského spolku Živena Alena Heribanová. Mluvit s ní bude Hana Rapantová. V Malém koncertním studiu Slovenského rozhlasu se ve 13:30 začne veřejná nahrávka folklórního pořadu Zahrajte mi tuto.

Kromě zmiňovaného programu čekají návštěvníky v atriu například i kožní lékaři s diskrétní poradnou, měření hodnot těla s in body přístrojem, prezentovat se bude i Střední odborná škola gastronomie v Petržalce a cukrářka Gabriela Bottlíková se zdravými koláčky, OZ senioři v pohybu, ale také AkSen - aktivní senior, OZ Jóga v denním životě. Své poradny otevřou i Slovenská advokátní komora, Národní banka Slovenska, Fórum pomoci starším a Eduard Jakubek ze Slovenského svazu zahrádkářů.

V době od 8:00 do 11:00 hodin bude Národní transfúzní služba SR realizovat odběry pro dobrovolné dárce krve.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články