Quantcast

Fox rebranduje v Bulharsku kanály na Star Channel

| redakce | tisk

Od října se budou televizní kanály FOX vysílat na bulharském trhu pod novými názvy. Společnost The Walt Disney Company Bulgaria informovala, že od 1.10.2023 se budou její kanály vysílat pod novým brandem a grafikou.

Stanice budou i nadále divákům přinášet zábavu a to nejlepší akční, dramatické a komediální seriály od předních studií, včetně divácky oblíbených The Simpsons, Castle a mnoha dalších titulů.

Stanice FOX v Bulharsku se přejmenují na STAR Channel (foto: foxtv.bg)
▲ Stanice FOX v Bulharsku se přejmenují na STAR Channel (foto: foxtv.bg)

Tématický kanál FOX Life se od příštího měsíce bude v Bulharsku jmenovat STAR Life, program FOX Crime se přejmenuje na STAR Crime.

Programy i pod novými názvy STAR Channel, STAR Life a STAR Crime budou u operátorů pay-tv na stávajících pozicích v EPG.

S rebrandingem FOX na STAR Channel budeme divákům i nadále přinášet příběhy, které znají a milují, spolu s novými vlajkovými tituly. STAR Channel zůstane domovem blockbusterové zábavy se světově uznávanými herci z největších světových studií,“ uvedl Kakhaber Abashidze, Country Manager pro střední a východní Evropu ve společnosti The Walt Disney Company. "Jsme nadšeni novým vzhledem a identitou našich kanálů a věříme, že budou u našich diváků rezonovat," dodal.

zdroj: TeveHaber





Reklama




Vybrané články