Quantcast

CANAL+ Action odstartoval v Nizozemí

| redakce | tisk

Na nizozemském trhu odstartoval nový lineární kanál pod názvem CANAL+ Action. Jde o tamní obdobu adrenalinového programu, který se vysílá od začátku letošního roku na českém a slovenském trhu.

Stanice CANAL+ Action v mutaci pro diváky v zemi tulipánů vysílá 24 hodiny denně a 7 dní v týdnu. Stanice je dostupná v nabídce satelitní platformy Canal Digitaal na družici Astra (23,5°E) na programové pozici číslo 22 a rovněž také v rámci místní videotéky CANAL+. U dalších místních operátorů tento program zatím není poskytován.

Nedávno v Nizozemí byla představena i streamovací služba CANAL+. Ta je nabízena přímo zákazníkům Canal Digitaal a rovněž také klientům operátora Vodafone Ziggo, díky čemuž je CANAL+ dostupný od svého startu pro více než 3 miliony potenciálních zákazníků.

CANAL+ v Nizozemí nabízí videotéku, včetně exkluzivních originálních titulů CANAL+, Viaplay, Fremantle, NPO, Lionsgate a Lumière. Brzy bude videotéka rozšířena o obsah společností A+E a Nat Geo.

technické parametry - CANAL+ Action (mutace pro Nizozemí):

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,739 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA (CAID 1817, 181D) + Viaccess (CAID 0500, provider id 051900)





Reklama




Vybrané články