Quantcast

CBS Reality, DTX a Discovery Science skončily. Nebo ne?

| redakce | tisk

Společnost AMC Networks International nedávno webu parabola.cz potvrdila, že na českém a slovenském trhu ukončí na konci roku 2023 vysílání stanice CBS Reality. Stanice vysílá dál. Stejně tak i DTX (Discovery Turbo Xtra) a Discovery Science.

Skončily všechny tři stanice, nebo budou pokračovat? To je častý dotaz čtenářů webu parabola.cz.

CBS Reality stále vysílá - záměr z příjmu stanice
▲ CBS Reality stále vysílá - záměr z příjmu stanice

CBS Reality, stejně tak i programy Warner Bros. Discovery, tedy Discovery Science a DTX, oficiálně ukončily vysílání v Česku a na Slovensku k 31.12.2023.

DTX stále vysílá - záměr z příjmu stanice
▲ DTX stále vysílá - záměr z příjmu stanice

Úkolem operátorů je vyřadit tyto programy ze své nabídky. S ohledem na to, že konec stanic vyšel na sváteční den, dostávají operátoři čas na úpravu svých vysílacích platforem. Někteří diváci tak sledují program, který se oficiálně již nevysílá.

Discovery Science stále vysílá - záměr z příjmu stanice
▲ Discovery Science stále vysílá - záměr z příjmu stanice

Proto diváci některých televizních platforem mohou všechny tři stanice nadále sledovat, v některých dalších je původní program nahrazen interním sdělením provozovatele televizní služby o ukončení provozu stanice a tím i vyřazení z nabídky.

DTX a Discovery Science vyřazeny z nabídky internetové Telly, sdělení provozovatele tv služby
▲ DTX a Discovery Science vyřazeny z nabídky internetové Telly, sdělení provozovatele tv služby

Místo obou programů WBD vidí diváci internetové Telly a některých dalších televizních platforem již oznámení o ukončení vysílání ze strany vysílatele stanic. V satelitní Telly ještě programy vysílají, stejně tak i v DIGI SK. Na platformě Skylink je stále dostupná stanice CBS Reality. Každou hodinou se ale situace může změnit.





Reklama




Vybrané články