Quantcast

Ocean News - zpravodajský kanál z pozice 45E

| redakce | tisk

Na telekomunikační družici Azerspace 2, která se nachází na orbitální pozici 45°E, se v pondělí objevilo volné vysílání zpravodajské televize s názvem Ocean News UK.

Program Ocean News Network obsadil volnou kapacitu s multiplexu s ruskými programy na kmitočtu 11,469 GHz s horizontální polarizací. Vedle nově přidané stanice Ocean News Network se v paketu vysílá FTA i dětský kanál Karusel International. Ostatní stanice jsou kryptovány systémem Irdeto.

Ocean News Network - záběr z příjmu stanice
▲ Ocean News Network - záběr z příjmu stanice

Paket s oběma FTA programy se vysílá v euroasijském paprsku družice Azerspace 2. Příjem je možný i ve střední Evropě s ohledem na relativně nepříznivé FEC 5/6 v kombinaci s modulací 8PSK a normou DVB-S2 možný s parabolami od průměru cca 120 cm.

Ocean News Network je zpravodajská platforma, která přináší aktuální informace z celého světa prostřednictvím týmu zkušených novinářů a korespondentů. Program se vysílá v anglickém jazyce. Doposud bylo vysílání šířeno jen přes satelit AsiaSat 7 pro pokrytí asijského kontinentu. Nyní se stanice prostřednictvím distribuce na novém satelitu dostává do dalších domácností. Tentokrát v euroasijské oblasti.

Ocean News vysílá volně (FTA) v MPEG-4 (H.264) v klasickém SD rozlišení.

technické parametry - Ocean News Network:

• Azerspace 2 (45°E), freq. 11,469 GHz, pol. H, SR 19000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články