Quantcast

TV JOJ oslavila 22. narozeniny z moderního studia

| redakce | tisk

V sobotu 2. března 2024 oslavila slovenská privátní televize JOJ již 22. výročí od spuštění vysílání. Dárkem pro diváky bylo úplně první vysílání zpravodajských relací z moderních studií.

TV JOJ patří do skupiny JOJ Group. Uplynulý rok byl pro JOJku pozitivní a úspěšný a nesl se ve znamená dobrých čísel - na 14 tv stanicích, více než 50 webových portálech v síti Valetin a vlastní streamovací platformě JOJ play divákům a uživatelům nabídla množství původních lokálního a akvizičního obsahu.

Fyzicky TV JOJ nyní prochází největší změnou svého zázemí od přestěhování se na bratislavskou Kolibu. Po vybudování úplně nové sportovní sekce provozovatel dokončuje prostory pro nadcházející MS v hokeji, které bude jednou z největších událostí na JOJce. Šampionát se koná v České republice a na stanicích JOJ budou odvysílány naživo všechny zápasy.

Komplexní obnovou prošla i celá zpravodajská část televize, která se po spuštění zpravodajského kanálu JOJ 24 neustále rozrůstá. Jde již o zmíněné kompletní přestěhování zpravodajského a publicistického vysílání do nového vysoce moderního multifunkčního studia, jako i do nového studia JOJ 24.

Pro letošní rok TV JOJ připravuje velké množství seriálů, zábavních pořadů, zpravodajství, dokumentů, podcastů a sportovních událostí. Začátkem letošního roku JOJ odvysílala novinku "Na vlnách Jadranu", koprodukční krimi sérii natočenou vloni v Chorvatsku. Včera odstartovala druhá série "Iveta". V nejbližších týdnech se diváci mohou těšit na další novinku - adaptovaný úspěšný seriál "Vytoč môjho agenta" a tento rok se diváci dočkají i další nosné programové novinky - seriálové ságy "Ranč".

Vloni TV JOJ stihla připravit a dotočit i romantický seriál "Lásky v Istanbule" a dokončuje také novou komediální sérii "Večne mladí", na kterém spolupracuje s řadou výjimečných herců jako jsou Milan Kňažko, Bolek Polívka, Miroslav Donutil a mnoho dalších.

S kultovním režisérem Janem Hřebejkem televize točí dva seriály, koprodukuje s Českou televizí a také s TV Prima. Pro letošní rok JOJ chystá i druhou sérii "Kriminálky Kraj" a také novou show "Vezmi si ma".

zdroj: JOJ





Reklama




Vybrané články