Quantcast

Setanta Sports 1 HD z kapacity Global Link

| redakce | tisk | názory

Atraktivní sportovní kanál Setanta Sports 1 začal vysílat z kapacity operátora Globak Link na satelitu Eutelsat 36B (36°E). Vysílání je poskytováno ve vysokém rozlišení (HDTV) v kodeku HEVC (H.265).

Stanice Setanta Sports 1 HD využila volnou kapacitu, kterou operátor Global Link začal nabízet vysílacím společnostem. Po dříve spuštěné gruzínské sportovní televizi GMS Sport HD se stanice Setanta Sports 1 HD stala dalším zákazníkem.

Setanta Sports 1 HD - záběr z příjmu stanice
▲ Setanta Sports 1 HD - záběr z příjmu stanice

Vysílání Setanta Sports 1 HD je určeno pro placenou televizi, nicméně v paketu Global Link v době publikování zprávy se stanice vysílala zatím volně ( FTA) a byla tedy dostupná pro všechny diváky s odpovídajícím přijímacím vybavením (přístup k orbitální pozici 36°E, přijímač s podporou kodeku HEVC).

Setanta Sports 1 HD vysílá fotbal, basketbal, hokej, tenis či bojové sporty. Z fotbalu je to například anglická Premier League, Bundesliga, Bundesliga 2, Eredivisie, španělský Super pohár, Saudi Pro League, dále závody Formule 1, přenosy z kanadsko-americké NHL, z tenisových turnajů Wimbledon, ATP, WTA a z bojových sportů UFC.

technické parametry - Setanta Sports 1 HD, GMS Sport HD:

• Eutelsat 36B (36°E), freq. 11,650 GHz, pol. V, SR 10000, FEC 3/4, DVB-S2/QPSK, FTA

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články