Quantcast

CNBC se vrátí na turecký trh

| redakce | tisk | názory

Na turecký televizní trh se hodlá vrátit ekonomicko-informační kanál CNBC. Je to součástí dohody CNBC a společnosti Ilbak Holding, která oznámila spuštění stanice CNBC Türkiye.

Kanál CNBC Türkiye hodlá poskytovat základní, nezkreslené a přesné obchodní a finanční informace z turecké perspektivy. Aktuální informace z globálních finančních trhů, zprávy do hloubky a exkluzivní rozhovory.

Stanice bude mít sídlo v Istanbulu a přinese minimálně 10 hodin živého vysílání denně. Regionální obsah doplní mezinárodní z kanceláří CNBC po celém světě, včetně Abu Dhabi, Londýna, New Yorku a Singapuru.

S populací 85 milionů a rostoucí základnou investorů se Turecko řadí mezi 20 nejlepších světových ekonomik. To jsou důvody, proč má opět vysílat CNBC Türkiye.

Obnovený program chce provozovatel šířit prostřednictvím satelitu, kabelových sítí, terestrického vysílání, přes internetové platformy a širokopásmové služby.

Kanál CNBC již měl svoji tureckou verzi. Fungovala v letech 2000 až 2015 pod názvem CNBC-e, poté byla nahrazena programem TLC. Původní program CNBC-e byl zajímavý pro široké publikum. Přes den vysílal finanční informace, večer zábavní pořady či filmy.

zdroj: tevehaber + cnbc

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články