Quantcast

Televize mění program: Oslavy mistrů světa na ČT Sport a TV Nova

| redakce | tisk | názory

Pondělní odpolední program na sportovním programu veřejnoprávního vysílatele dozná významných změn. Do vysílání byly zařazeny Oslavy mistrů světa ze Staroměstského náměstí v Praze.

Úspěšné vystoupení českého národního týmu na domácím šampionátu MS 2024 se projeví ve vysílání ČT Sport. Od cca 17. hodiny bude dnes vysílat přímý přenos z Oslavy mistrů světa.

Zisk zlatých medailí z MS v hokeji zohlední ve svém vysílání i komerční televize Nova, která se rozhodla zrušit reprízu reality show Výměna manželek X a soutěž Na lovu IV. Od 16:35 hodin bude vysílat živý přenos z oslav titulu Mistrů světa v ledním hokeji. Předtím v 16:20 hodin odvysílá zkrácenou verzi relace Odpolední Televizní noviny.

TV Nova zasahuje do plánovaného programu již druhý den v řadě. Včera večer (v neděli 26.5.) neodvysílala původně plánovanou premiérovou třetí epizodu krimi seriálu Odznak Vysočina III, kterou odvysílá o týden později. Ve stejné době se totiž konalo finále MS v hokeji s českou účastí. Bylo jasné, že největší poptávka v nedělním programu bude právě o hokejové finále a TV Nova se rozhodla vyjít vstříc všem divákům, kteří nechtějí přijít o nový díl seriálu.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články