Quantcast

Fotbal na Galaxii sport

| redakce | tisk

Už více než čtyři roky Vám sportovní kanál Galaxie sport přináší atraktivní výběr z nejkvalitnějších světových sportů. Každý rok se snažíme zvyšovat počet přímých přenosů a nových pořadů. Prioritou Galaxie sport byla vždy vysoká kvalita. Všechny její top produkty, jako je například hokejová NHL, basketbalová NBA, tenisové ATP Masters, basebalová MLB či série PGA Tour patří ke špičce světového sportu.

Po nekonečných jednáních týkající se fotbalových lig, konkrétně španělské La Ligy, se Galaxie sport rozhodla zůstat věrná pouze té nejkvalitnější fotbalové soutěži na světě - Premier League. Ta již v minulosti získala největší ohlasy u diváků tohoto sportovního kanálu. Fotbaloví fanoušci se mohou těšit na více než dvojnásobné rozšíření přímých přenosů z této prestižní fotbalové ligy. Galaxie sport přinese v přímém přenosu pět zápasů z každého kola. Plán fotbalových přenosů a přesné vysílací časy jednotlivých zápasů naleznete na webových stránkách www.galaxie-sport.cz .

Jak jsme již informovali, další novinkou pro letošní ročník Premier League na Galaxii sport je moderovaný pořad nazvaný “Týden v Premier League“. Každé pondělí ve 20:00 hodin si moderátoři Jakub Otava a Tomáš Radotínský k sobě zvou atraktivní hosty, se kterými společně hodnotí ty nejzajímavější momenty uplynulého týdne v anglické Premier League.

Nově připravovaný magazín “Premier League Preview“ bude mít svoji premiéru na Galaxii sport již 29. září. Tento půlhodinový magazín Vám každý pátek ve 20:00 hodin. představí zajímavosti, rozhovory a reportáže před každým víkendovým programem ligy.

Každý čtvrtek se již tradičně budou diváci setkávat na obrazovkách Galaxie sport také s magazínem “Světový fotbal“, ve kterém přinášíme informace z ligových soutěží celého světa, Ligy mistrů a mnoho dalších zpráv ze světového fotbalu. V říjnu připravuje Galaxie sport přímý přenos rozhodujícího utkání baráže o účast na ME 2007 fotbalistů do 21 let. Nezapomeňme ani na reprízy zápasů české fotbalové reprezentace, které doplní širokou fotbalovou nabídku.

Eva Novotná
tisková manažerka
Galaxie sport, s.r.o





Reklama




Vybrané články