Quantcast

Nova rozjíždí nové internetové stránky

| redakce | tisk

Po víkendovém zkušebním provozu startují dnes, tedy 4. prosince 2006 nové internetové stránky TV Nova. Upoutají jak moderním designem, tak rozšířeným obsahem, který uspokojí všechny příznivce nejsledovanější stanice v České republice a diváci je najdou na známé adrese nova.cz.

Na adrese nova.cz najdeme nejen program a zajímavosti o TV Nova, ale i o televizi Galaxie Sport, neboť obě stanice patří do skupiny společnosti CME. Zmíněné internetové stránky nabídnou kromě zásadní změny designu a ovládání i nový rozšířený obsah. K dalším novinkám patří také unikátní videozpravodajství, které navazuje a rozšiřuje Televizní noviny a sportovní zpravodajství nejen z Galaxie Sport.

Dále zde kromě obsáhlejšího programu TV Nova najdeme i internetový magazín ANOvinky, což je moderní nástupce časopisu ANO. Dozvíme se v něm zajímavosti a informace nejen ze zákulisí TV Nova, ale i ze společnosti. Internetovou podobu dostává i Klub diváků, který bude právě na stránkách www.nova.cz nabízet svým členům účast na akcích pořádaných TV Nova, soutěže o ceny, vstupenky a další výhody.

Redakce stránek připravuje také internetové služby, které by divákům přinesly další interaktivní zábavu k jejich oblíbeným pořadům. O jejich spuštění budeme průběžně informovat.

Veronika Šmítková
Tisková mluvčí televize Nova





Reklama




Vybrané články