Quantcast

Super Sports Network TV odstartoval v paketu KabelKiosk

| redakce | tisk

V paketu KabelKiosk satelitního operátora Eutelsat zahájil pravidelné vysílání novým německý sportovní kanál Super Sports Network TV (SSN TV). Stanice je zařazena do sportovního balíčku.

SSN se bude věnovat druhům sportů, které nejsou nebo mají nedostatečný prostor ve vysílání německých kanálů. SSN TV bude přinášet sporty různých žánrů - od archivních materiálů z fotbalu, házené a basketbalu až po aktuální sportovní události jako je motosport, tenis, badminton, plážový volejbal, snowboard, surfování a další.

Ve vysílání SSN se objeví také golf, plachtění, dostihy, lehká atletika, plavání, gymnastika, baseball, rugby a cricket. SSN dále nabídne pořady věnované fitness a wellness. Nebude chybět ani předpověď počasí pro sportovce.

Provoz stanice SSN bude financován především reklamou na mobilní vyzvánění, seznamku, erotické linky a teleshopping. SSN bude vysílat premiérově 18 hodin programu denně, zbývajících 6 hodin vyplní reprízy.

SSN TV se vysílá ve sportovním paketu s kanály ESPN Classic Sports, Extreme Sports, Motors TV, NASN a Sailing Channel.

Distribuci SSN zajišťuje paket KabelKiosk na satelitu Atlantic Bird 2 (8°W), na kmitočtu 12,649 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/MPEG-2, CA Conax.

zdroj: PC





Reklama




Vybrané články