Quantcast

SkyVision si objednal kapacitu na Intelsat 601

| redakce | tisk

Přední globální poskytovatel internetových služeb přes satelit a pozemní optické systémy SkyVision uzavřel mnohaletý kontrakt na transpondérovou kapacitu na satelitu Intelsat 601 (47,5°E) pro komplexní řešení, IP služby pro zákazníky v Africe.

Intelsat 601 je jedním ze starších satelitů společnosti Intelsat, který již inklinuje. SkyVision bude kapacitu na této družici využívat v C pásmu.

"SkyVision zařívá silnou poptávku po broadbandových službách v Africe a Intelsat na to reagoval nabídkou kapacity na satelitu Intelsat 601," řekl Mark Gazit, CEO společnosti SkyVision. "Máme již zákazníky čekající na připojení na naše DVB/SCPC služby na satelitu Intelsat 601. Tito zákazníci budou využívat prémiové služby, s výkonnou 32 metrovou vysílací anténou v Evropě, s možností expandovat na další transpondérovou kapacitu, kterou zajistil tento kontrakt."

"Přes více než 4 dekády služeb napříč Afrikou, Intelsat pokračuje v nabídce kapacity zákazníkům pro přenos videa, sítí a hlasových služeb," řekl Kurt Riegelman, Senior Vice President globálního prodeje v Intelsatu.





Přečtěte si také

Reklama




Vybrané články