Quantcast

Přenosy Gambrinus ligy živě i na internetu

| redakce | tisk

Česká televize připravuje ve spolupráci s ČMFS a kluby hrajícími 1. Gambrinus ligu nový unikátní projekt internetového vysílání, který by se měl rozběhnout od příštího ročníku Gambrinus ligy. Kromě dvou televizních zápasů plánuje ČT vysílat zbylých šest zápasů na internetových stránkách fotbalzive.cz a to v přímém přenosu.

Přenosy budou realizovány jednou kamerou a doprovázeny komentářem redaktorů ČT. V průběhu léta probíhat příprava podmínek na jednotlivých stadionech tak, aby bylo od nové sezony možno zahájit internetové vysílání všech zápasů nejvyšší fotbalové soutěže. Kromě živých přenosů bude na webových stránkách vznikat také jedinečný archiv zápasů Gambrinus ligy a česká nejvyšší soutěž tak bude pro fotbalového fanouška daleko přístupnější.

Česká televize realizuje jeden zkušební internetový přenos ještě z letošního posledního kola Gambrinus ligy. V sobotu 17. května budou mít diváci možnost zhlédnout historicky první internetový přímý přenos realizovaný ČT a to z teplických stínadel, kde hrají své poslední utkání domácí FK Teplice a SK Kladno (sobota 17. května od 15:00 na www.fotbalzive.cz ).

Fotbal živě je coby příloha serveru www.ct24.cz svým obsahem na českém internetu jedinečný. Návštěvníci zde naleznou přímé přenosy i kompletní videoarchiv, ukázky, živé fórum pro fanoušky a jejich kontakt s fotbalem a komentátory ČT, aktuální přístup ke Gambrinus lize, moderní zpracování i interaktivitu.





Reklama




Vybrané články