Quantcast

Sport 5 míří do kabelové sítě UPC

| Martin Vyleťal | tisk

Společnost UPC Česká republika, největší kabelový operátor v ČR, může rozšířit svoji nabídku o další stanice. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na 11. zasedání, které se konalo 3.6. a 4.6.2008, firmě registrovala další převzaté české televizní kanály - Sport 5, TV Barrandov a Z1.

Stanice Z1 je v kabelové síti UPC vysílána od neděle 1.6.2008, tedy od data startu programu. TV Barrandov je další česká digitální televize, která by měla odstartovat letos na podzim.

Třetím registrovaným kanálem UPC je Sport 5 - nový monotématický kanál věnovaný automobilovému a motoristickému sportu. František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR UPC ČR na dotaz serveru parabola.cz uvedl, že program se v kabelových sítích UPC objeví začátkem příštího týdne. Stanice Sport 5 zahájila vysílání 2. května 2008. Jako první ji mohli naladit diváci platformy CS LINK. Od 5.6.2008 je kanál kryptován systémem CryptoWorks a dostupný jen abonentům placené nabídky společností Gital, Trade and Technology a Tri R.





Reklama




Vybrané články