Quantcast

Filmbox Family startuje 6. září

| redakce | tiskobrázek k článku: Filmbox Family startuje 6. září

Na sobotu 6. září 2008 je naplánován start nového filmového kanálu Filmbox Family. Stanice bude vysílat v polské satelitní platformě N jako extra placený kanál. Filmbox Family je dalším z kanálů mediální skupiny SPI International. Filmbox Family je průkopníkem mezi filmovými kanály a je určen speciálně pro potřeby rodin.

Stanice přinese filmy vhodné pro nejmladší diváky jako například Karlsson ze střechy, Kouzelný Karuzela, nebo DiBu, což jsou seriály a rodinné filmy bez násilí. V rámci kanálu diváci uvidí sérii filmů s největší dětskou hvězdou Hollywoodu Shirley Temple a mnoho dalšího.

Filmbox Family bude vysílat denně od 6:00 do 22:00 hodiny v polské jazykové verzi. Filmbox Family bude nabízen za příplatek. Stanice Filmbox bude přesunuta do programového paketu hity filmowe (Filmové hity). Cena paketu se nezmění.

Koncem roku se rozšíří naše nabídka animovaných filmů pro nejmladší diváky, tak i seriálová nabídka pro všechny," uvedla programová ředitelka Filmbox, Filmbox Extra a Filmbox Family Monika Minko.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články