Quantcast

Astra2Connect bude ve Španělsku nabízet Net2

| redakce | tisk

Obousměrný internet ze satelitu Astra2Connect rozšiřuje svoji dostupnost v Evropě. Nově bude tuto službu na španělském trhu nabízet poskytovatel internetu Net2. Jde již v pořadí o druhou společnost, která tuto službu ve Španělsku bude nabízet.

Net2 bude poskytovat službu Astra2Connect na celém Pyrenejském poloostrově, včetně Baleárských ostrovů, Mallorce, Menorce a Ibize ve čtyřech různých balíčcích s rychlostí stahování až 2.048 kbit/s.

Astra2Connect je řešením pro širokopásmové připojení domácnostech v oblastech s omezenou nebo žádnou pozemní infrastrukturou širokopásmového připojení. Technologie poskytuje vysoce spolehlivé, vždy dostupné rychlé připojení k internetu, včetně internetového telefonování.

Zákazníci potřebují nezbytné vybavení - modem a satelitní parabolu, které jsou dodávány za příznivé ceny se samoinstalačním balíčkem.

Astra2Connect odstartovala začátkem roku 2007 a je nyní dostupná ve 14 zemích napříč Evropou. Služba Astra2Connect je poskytována přes velkoobchodníky a poskytovatelé přístupu na internet.





Reklama




Vybrané články