Quantcast

LCD televizor s MHP a DVB-T od Humaxe

| Tisk

Korejský výrobce receiverů Humax představil na květnové výstavě Anga Cable svoji novinku - LCD televizor, který je připraven pro příjem digitální pozemní televize (DVB-T) a příjem multimediálních aplikací MHP (Multimedia Home Platform). Novinka Humaxe byla prezentována pod označením "LD-17 T".

Pouze 6 cm hluboký LCD televizor s úhlopříčkou 17 palců váží jen 2 kg. LCI televizor podává vynikající obraz a přináší i funkci obraz v obraze. Kvalitní obraz nabízí v úhlu od 15 až 170 stupňů.

Integrovaný digitální receiver je schopný přijímat všechny volné digitální programy a díky slotu Common Interface (CI) je možné s externím modulem a příslušnou kartou přijímat i placené kanály v DVB-T (pokud se budou vysílat).

Součástí LCD televizoru je rodičovská pojistka, přehledný elektronický programový průvodce (EPG) ale i časovač, tedy funkce, které jsou obvyklé u všech receiverů značky Humax.

Humax LD-17 T podporuje i standard MHP. Přístroj je již dnes schopen přijímat interaktivní televizní aplikace na bázi MHP. LD-17 T má dvě zásuvky SCART pro videorecordér či DVD přehrávač, uživatelé kamer uvítají zásuvku S-Video, počítačů a herních konzol pak sériové rozhraní RS-232. Přístroj má i digitální audio výstup.

Humax chystá pro letošní rok i další novinky v oblasti LCD televizorů. V létě 2004 chce představit televizor s úhlopříčkou 26 palců, v říjnu se má objevit televizor s ještě větší úhlopříčkou - 32 palců. V obou případech Humax slibuje integraci nejnovějších technologií.



Uvidíme, jak bude Humax úspěšný i na poli LCD televizorů. Humax není už jen producentem digitálních satelitních receiverů, vyrábí i set top boxy pro příjem terestrických programů a služeb. Nedávno vstoupil i do dalších odvětví zábavního průmyslu - na trhu se objevilo první domácí kino Humax ale také první DVD recordér.

podle HumaxDigital

redakce





Reklama




Vybrané články