Quantcast

Nalaďte si: ruskou nekódovanou NEO Television

| Tisk

logo NEO TVNa ruské telekomunikační družici Express AM-22 (53°E) se na kmitočtu 11,044 GHz, polarizace vertikální, SR 29800, FEC 3/4 objevil první ruský alternativní hudební televizní kanál NEO Television. Pro příjem multiplexu postačí v celé České republice a na Slovensku parabola od průměru 70 cm.

24 hodiny denně a 365 dní v roce přináší NEO TV unikátní nabídku současné ruské a mezinárodní alternativní hudby z oblastí rocku, metalu, reggae, punku, indies, R'n'B, hip-hopu, rapu, folku, ethna a klubové taneční scény.

Hudební program je doplněn programy vlastní tvorby a programy ze zahraničí, které pokrývají řadu zájmů mladé generace - rozhovory s hvězdami, reportáže z míst významných událostí, magazíny o extrémních sportech, filmu, videu či internetu. NEO Television přináší do vysílání i populární prvky interaktivity - divák si může vybrat klip, který chce vidět; může se také účastnit televizního chatu prostřednictvím SMS či může dokonce s objednáním klipu poslat MMS se speciálním vzkazem přátelům a známým. NEO Television se významně odlišuje od všech existujících hudebních stanic v zemi.

Ze statistik provozovatele stanice vyplývá, že Neo Television sledují diváci, kteří mají přístup k placeným službám kabelové televize a mají počítač. Divák Neo Television je ve věku od 12 do 45 let.

Ruská stanice Neo TV zahájila vysílání před rokem. Program si doposud mohli naladit pouze diváci tamních kabelových sítí - Miracle TV (1,5 miliónů abonentů), Komkor TV (700 tisíc předplatitelů). Dvě a půl hodiny přes den a 4 hodiny v noci šíří program Neo TV televize Capital, která má okolo 170 tisíc diváků. Pořady Neo TV si mohou "naladit" i uživatelé mobilního internetu v síti Megafon (10 tisíc abonentů).



Zájemce o hudební programy z Ruska a bývalých států Sovětského svazu má na uvedené pozici 53°E již pestrou nabídku. Ve stejném paketu - vedle NEO TV - najde i ruskou hudební stanici Muz TV i první běloruský hudební interaktivní kanál Pervij Muzikalnyj Telekanal, který jsme Vám na stránkách parabola.cz představili v minulých týdnech. Nekódovanou nabídku hudebních kanálů z "východu" uzavírají (na jiných družicích) O2 TV, zaměřená na domácí scénu, MTV Russia, celosvětový hudební kanál v ruském jazyce a ukrajinské hudební Enter Music, OTV Music a M1.

dle tv.net.ua

redakce





Reklama




Vybrané články