Quantcast

HBO CE a FOX uzavřely novou dohodu v oblasti pay-tv

| Tisk

logoHBO Central Europe (HBO CE), největší provozovatel placených filmových kanálů ve střední Evropě, a filmová společnost Twentieth Century Fox Film Corporation (FOX), jež patří k největším světovým producentům filmové zábavy, uzavřely licenční smlouvu. Nová dohoda uděluje televizní vysílací práva na uvedení aktuálních novinek, ale i titulů z archívu.

Podle této dohody budou filmy nabídnuty předplatitelům HBO v Maďarsku, České a Slovenské republice, Rumunsku a Bulharsku. "Máme z nové dohody velikou radost. Budou z ní totiž mít užitek nejen distribuční partneři HBO, ale také předplatitelé v celém regionu. Uvedením největších hollywoodských hitů potvrdí HBO na trhu svou pozici vůdčího dodavatele televizních pořadů pro předplatitele, " říká Phil Roter, generální ředitel HBO CE .

Nová dohoda je součástí závazku HBO, že v regionech poskytne svým předplatitelům to nejlepší, co Hollywood může nabídnout. "Jsme hrdí na to, že můžeme na kanálech HBO uvést tak výjimečný výběr z produkce FOX. Naším cílem je nabízet divákům skutečně kvalitní tituly, které se jim určitě budou líbit, " dodává Judit Minda, programová viceprezidentka HBO CE .

HBO bude nabízet filmy nejen z produkce společnosti FOX, ale i dalších velkých hollywoodských studií včetně Warner Brothers, Sony, Disney, MGM a Paramount.

HBO Central Europe

Home Box Office, nejúspěšnější americká prémiová televizní síť, zahájila vysílání ve střední Evropě v roce 1991. Poskytuje základní a prémiové placené kanály zábavy pro kabelové a satelitní televize. Vlastníky HBO CE jsou HBO Inc., Disney a Sony Pictures Entertainment. V současnosti se ve střední Evropě vysílá v 9 zemích : Maďarsku , České a Slovenské republice , Polsku , Rumunsku , Bulharsku , Moldávii a nejnověji ve Slovinsku a Chorvatsku.



HBO nabízí kvalitní filmové kanály s jedinečnou programovou skladbou pro každého člena rodiny. Přináší divákům největší filmové hity, seriály z originální produkce, koncerty hvězd, dokumenty ze zákulisí filmu a přímé přenosy z udílení filmových a televizních cen.

HBO Central Europe má pobočky v 7 zemích s hlavním sídlem v maďarské Budapešti.

Twentieth Century Fox

Twentieth Century Fox je pobočkou News Corporation, která rozděluje svou hlavní činnost mezi USA, Velkou Británii, Austrálii, Latinskou Ameriku a Tichomoří. Do této činnosti patří produkce a distribuce hraných filmů a televizních programů pro televizní, satelitní a kabelové vysílání, vydávání novin, časopisů a knih, produkce a distribuce propagačních a reklamních produktů a služeb, vývoje digitálního vysílání a vývoje podmíněných přístupů a řízených předplatitelských systémů.

Tisková zpráva HBO





Reklama




Vybrané články