Quantcast

Nový rok 2005 - novinky na Galaxii sport

| Tisk

logoPo vánočních a novoročních svátcích nezůstává Galaxie sport pozadu a rozšiřuje své sportovní aktivity. Našim divákům nabídneme celou řadu novinek.

První z nich je jedenáctidenní blok přímých přenosů včetně zpravodajství v rámci Světové zimní universiády 2005. Tato sportovní akce je po Zimních olympijských hrách druhou největší sportovní zimní událostí na světě. Zimní universiáda se koná každé dva roky - v roce 2003 hostilo hry italské Tarvisio a letošní, již 22. ročník, zavítá ve dnech 12. - 22. ledna 2005 do rakouského Insbrucku a Seefeldu. V rámci celé akce se představí celkem 1500 sportovců ze 49 zemí světa. Českou republiku bude reprezentovat 98 a Slovensko 70 závodníků. O hladký průběh chodu všech 69 medailových disciplín se postará více než 800 dobrovolníků a 600 rozhodčích. Na sportovišti Olympia World Insbruck proběhnou takové soutěže jako například lední hokej nebo rychlobruslení. Lyžařské, skokanské a nově také některé snowboardingové disciplíny (Snowboard Big Air) se odehrají převážně v Casino Areně v Seefeldu. Mediálním partnerem všech těchto soutěží Zimní universiády 2005 pro Českou republiku a Slovensko je Galaxie sport.


Další novinkou je rozšíření bloku magazínů, které odstartuje už v lednu 2005.

SVĚTOVÁ FOTBALOVÁ SHOW, magazín světového fotbalu, doplňuje přímé přenosy a magazíny evropský fotbalových lig vysílaných na Galaxii sport. V novém magazínu jsou skvěle zpracovány profily hráčů, historie klubů, názory a analýzy, archivní záběry a nechybí samozřejmě ani informace o důležitých zápasech z celého světa. Premiéra každou středu od 20 hodin.

MOTORSPORT na Galaxii sport je nový motoristický týdeník pro milovníky motorismu. Divák zde najde vše od Formule1 až po superbiky a rallye, aktuality z motoristických událostí uplynulého týdne i novinky ze světa moderních technologií.
Premiéra pořadu je každý čtvrtek od 20:30 hodin.

ŽENY A SPORT, ženský sportovní magazín, je zcela ojedinělý týdeník na sportovních televizních kanálech. Mapuje svět ženského sportu a zabývá se nejen výsledky a výkony, ale také dalšími otázkami žen ve sportu. Program, který inspiruje ženy ke sportování a muže k jejich následování, bude mít svou premiéru každý pátek od 20:30 hodin.



Věříme, že Vás nové pořady zaujmou
a všem přejeme hodně štěstí, zdraví a úspěchů v roce 2005.

PR, Galaxie sport, s.r.o. CZE
tisková zpráva





Reklama




Vybrané články