Quantcast

Nový software pro přijímač Topfield TF5510 PVR

| Tisk

Topfield TF5510PVR
Přední panel přijímače Topfield TF5510PVR
Tento satelitní přijímač již zde byl představen. Asi před týdnem korejská firma Topfield uvolnila na svém webu nový software pro přijímače řady TF5010/5510 PVR. Jedná se o verzi TF-NCPC 5.11.66. Co nová verze přináší ? V prvé řadě došlo k opravě chyb ve slovenské mutaci menu, která v minulé verzi softwaru měla hodně chyb. Čeština zatím stále chybí.

Další novinkou je přidání možnosti druhého výchozího zvukového doprovodu a také druhé výchozí volby titulků. Dále se v menu pro CI moduly objevila další položka „Descramble multiple services“, nepodařilo se mě zatím zjistit nějaké bližší informace o této položce. Jakmile se objeví nový software pro řadu 5000/5500 PVR, která je hojně užívána u našich německých sousedů, tak se určitě objeví i patřičné informace o této položce.



Ostatní funkce zůstávají zachovány, takže lze instalaci určitě doporučit. Rovněž dekódovaní prostřednictvím modulů Cryptoworks je bezproblémové. Já používám nejnovější verze modulu Cryptoworks 3.02.007 a modul Cryptoworks Technisat, které lze běžně koupit.

Pokud se objeví nějaké další novinky ohledně tohoto skvělého přijímače, určitě zde budou uveřejněny. Závěrem bych rád poděkoval mým přátelům z firmy OMKO, Staňkova 33, Brno ( www.omko.cz ) za vynikající spolupráci.

Ing. Martin Švehlík





Reklama




Vybrané články