Quantcast

Zimní olympijské hry na obrazovkách České televize

| Tisk

logoNikoliv 9.2.2006 ale v pátek 10.2.2006 zahájí ostré vysílání v pořadí již čtvrtý programový okruh České televize pod názvem ČT4 Sport. Vyplývá to z programových plánů, které má parabola.cz k dispozici. Jak již název napodívá, stanice bude určena především všem sportovním fanouškům. Program ČT4 Sport bude koncipován tak, aby uspokojil především menšinové sporty, na které nebyl prostor na programu ČT2.

ČT4 Sport zahájí vysílání v den zahájení Zimních olympijských her. Diváci České televize získají poprvé v historii naší veřejnoprávní televize možnost příjmu ZOH na dvou kanálech České televize.

Slavnostní zahájení 20.ZOH v Turíně bude ČT4 Sport vysílat 10.2. společně od 19:55 hodiny společně s kanálem ČT1. Diváci, kteří nebudou mít možnost příjmu nové stanice ČT4 Sport o ty nejdůležitější přenosy nepřijdou. Závěrečný ceremoniál odvysílá sportovní kanál České televize opět společně s ČT1. Ostatn í přenosy a magazíny odvysílá ČT4 Sport společně s ČT2.

Po dobu ZOH bude program ČT2 plně vyhrazen sportovním přenosům, záznamům a magazínům (Studio Turín, Češi v akci atp.). V noci od cca 23:00 do 9:00 hodiny bude veřejnoprávní televize na "dvojce" vysílat Nejlepší momenty her. Půjde o nejzajímavější momenty ZOH uplynulého dne. Sportovní kanál ČT4 Sport bude vysílat od cca 9:00 do půlnoci. Na novém programu ČT se mohou diváci těšit na přenosy ze snowboardu, běhu na lyžích, rychlobruslení, skoky na lyžích, lyžování, hokeje žen či biatlonu. ČT2 naopak vedle uvedených sportů odvysílá hokejové přenosy mužů či krasobruslení.

Přenosy z ZOH budou komentovat Pavel Čapek, Jiří Rejman, Petr Svěcený, Petr Vichnar, Michal Dusík, Robert Záruba, Martin Hosták, Marek Svačina a další.



Na diváky České televize čeká (nejen) po dobu ZOH bohatá nabídka sportovních přímých přenosů, záznamů a magazínů. Poprvé si divák bude moci vybrat přenos, který chce sledovat.

Kompletní informace o ZOH na obrazovkách ČT najdete v sekci UPLOAD.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články