Quantcast

HBO a Cinemax tři dny zdarma pro abonenty UPC Direct

| Tisk

logo Všichni zákazníci digitální satelitní televize UPC Direct v České a Slovenské republice se mohou těšit na druhý říjnový víkend.

I když doma nemají filmové kanály HBO a Cinemax, ve dnech 7.-9. října je pro ně připravena jedinečná nabídka: vysílání obou kanálů zdarma po dobu celých tří dnů!

V rámci tzv. Free Preview, neboli nekódovaného vysílání, bude ve všech domácnostech majících satelit společnosti UPC Direct spuštěno vysílání těchto dvou kanálů. Jelikož se jedná o mimořádné vysílání, pro diváky je připravena i mimořádná programová nabídka.

Filmové tipy shrnuje Ondřej Zach, generální ředitel HBO Central Europe: „Tradiční každoroční Free Preview je pro nás především příležitostí nabídnout divákům alespoň na chvíli jedinečnou ochutnávku z bohaté každodenní nabídky HBO.



I proto se tento víkend trochu vymyká ze zaběhnutých programových pravidel, a diváci tak mohou zhlédnout například reprízu pilotního dílu pozoruhodného seriálu Tráva, který jinak bude na HBO reprízován až v měsíci lednu. Z filmů diváci uvidí například historický velkofilm Olivera Stonea Alexander Veliký, drama Prokletá Argentina s Antoniem Banderasem a Emmou Thompson nebo premiérový snímek Vysvobození s Jimem Caviezelem. Fajnšmekři jistě ocení korejský kultovní film Oldboy a Kafe a cigára od Jima Jarmusche.


Celý program vysílání Free Preview stejně jako program HBO na všechny ostatní dny najdou diváci ve všech televizních programových průvodcích i na webu www.hbo.cz.

Naďa Machková





Reklama




Vybrané články