Quantcast

Gital umožňuje kombinaci kuponů, akce na Galaxii Sport končí

| Tisk

logo Firma Gital, jeden z distributorů dekódovacích karet pro příjem českých programů ze satelitu, přichází s rozšířením nabízených služeb. Kontkrétně "rozšíření služby registrace karet a aktivace programů dvěma kupony," uvádí firma Gital ve své zprávě. "Doposud bylo možné tyto úkony provádět jen jedním kuponem. Podle vašich požadavků jsme nyní rozšířili možnost registrace a aktivace až dvěma kupony," doplňuje Gital.

Příklady kombinace kuponů:

Aktivace HBO na 1 rok = 2000,-Kč kupon, nyní také 1000,- + 1000,-

Aktivace erotického kanálu na 1 rok = 1500,-Kč se provede dvěma kupony 1000,- + 500,-

Aktivace CS FILMu na 1 rok = 1000,-Kč kupon, nyní také = 500,- + 500,-

Registrace bez časového omezení = 1000,-Kč kupon, nyní také = 500,- + 500,-

"Věříme, že novou možnost přivítáte, protože vám nabízí větší možnosti používání jednotlivých kuponů," přeje si Gital.



Druhá zpráva již tak příjemná není.

"Blíží se konec zvýhodněné vánoční nabídky předplatného Galaxie sport 4 měsíce za 500,-Kč. Od 1.2.2007 se předplatné vrací na původní stav, tzn. 3 měsíce za 500,-Kč. Majitelé karet GITAL, kteří uvažují o předplatném Galaxie sport, mají tedy do konce ledna ještě získat 4 měsíční předplatné," popisuje předplatné Gital.

"Cenu a délku předplatného stanovuje jednostranně Galaxie sport. Snahou GITALu je nabídnout klientům delší doby předplatných Galaxie sport a v tomto smyslu budeme s vedením Galaxie sport jednat," uzavírá Gital ve svém dopise.

Dekódovací karty firmy Gital (tzv. "Gitalky" či diGITALlink) jsou určené pro příjem programů paketu CS LINK ze satelitů Astra 3A a Astra 1D na pozici 23,5°E. V nabídce jsou programy České televize (ČT1, ČT2, ČT4 Sport), Prima TV a dále placené stanice CS Film, Galaxie Sport, HBO, Hustler TV. Nabídka placených programů se bude postupně rozšiřovat.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články