Quantcast

BBC PRIME nabízí pořady na víkend pro chlapce a děvčata

| Tisk

logo BBC PRIME přináší klid a pohodu do domácností po celé Evropě, nyní i s novou víkendovou skladbou programů, která je specificky rozdělená na nabídku pro chlapce a děvčata. Hádkám o dálkový ovladač odzvonilo, od konce května až do července dochází k rozdělení skladby na „chlapecké“ a „dívčí“ bloky.

BBC PRIME se stále více zaměřuje na tvořivý přístup ke skladbě programů, aby si diváci vždy našli něco zajímavého a naše stanice jim přinášela zábavu. Nové bloky pro „chlapce“ a „děvčata“ přinášejí nové možnosti rozvržení pořadů, včetně sobotních večerních bloků a možnosti sledovat každý večer seriálová dramata,“ říká ředitel programového oddělení celosvětové sítě televizních kanálů BBC, David Weiland.

V sobotu ráno jsou první na řadě pánové. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May jim předvedou fascinující automobilové kousky v pořadu Na plný plyn - speciál. Poté se od volantu přesuneme na bojiště, na obrazovkách nás čeká SAS: Tajemství přežití a SAS: Pouštní dobrodružství - Dokážete to?

Sobotní odpoledne patří ženám. Zatímco pán domu se buď honí za míčem, nebo při této činnosti sleduje někoho jiného, čekají na dámské přívržence módy Trinny a Susannah s dvojím vydáním Co nenosit. Následuje lahůdka v podobě Kulinářského putování a pořadu Terry a Giorgio.

Nedělní blok pro pány začíná v devět hodin klasickým britským sitcomem Armáda tatíků, následuje napínavá Rychlost a S kamerou za zvířaty, seriál, ve kterém se zvířata stávají hrdiny dobrodružných příběhů. Budete mít i možnost načerpat něco málo vědomostí. Po desáté hodině totiž přichází dokumenty o sportovních legendách jako například Pelé (10. června), napínavý pořad Lennyho velké atlantické dobrodružství (od 27. května) o námořních útrapách komika Lennyho Henryho a seriál Kdo je tady šéf, ve kterém manažer Gerry Robinson zachraňuje krachující společnosti (od 15. července).



Na dámy čekají vrcholná dramatická díla Popcorn (květen/červen) nebo Červený baret (od 15. července), portréty výjimečných lidí jako je Billy Jean Kingová (27. května) nebo Coco Chanel (3. června) a Velké romance 20. století, které vám přinesou úchvatné milostné příběhy, počínaje bouřlivým vzplanutím Richarda Burtona a Elizabeth Taylorové a konče vášnivým vztahem španělských panovníků, krále Juana Carlose a královny Sophie.

Víkendový program pro chlapce a děvčata si našel na naší stanici pevné místo a bude pokračovat až do konce července.

Jindřich Lacko





Reklama




Vybrané články