Quantcast

TV Apatyka rozšíří nabídku na satelitu Astra 1D

| Tisk

V České republice, na Slovensku a v celé Evropě v dosahu signálu ze satelitu Astra 1D (23,5°E) může zahájit satelitní vysílání nový monotématický kanál pod názvem TV Apatyka. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) udělila společnosti Zelená apotéka, s.r.o. licenci k provozování televizního vysílání šířeného prostřednictvím družice na dobu 12 let na program pod názvem APATYKA. Vyplývá to z posledního 9.zasedání RRTV, které se konalo ve dnech 15. a 16.května 2007.

TV Apatyka plánuje, že bude vysílat nekódovaný program přes pozici 23,5°E, kde jsou aktuálně umístěny satelity Astra 3A a Astra 1D a využívají je sítě CS LINK, SkyLink a k distribuci pro kabelové a satelitní platformy také TV Óčko a Top TV.

Stanice Apatyka bude vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu a přinese pořady o zdravém životním stylu. Program bude rozdělen do několika věkových kategorií diváků: do 20 let, 21-45 let a pro starší 46 let.

Diváci TV Apatyka se mohou těšit na magazíny o zdravovědě, pořady o vaření, hubnutí, cvičení, vzhledu. Nebudou chybět diskuse o zdraví či dětská poradna. TV Apatyka plánuje, že odvysílá i přenosy z operačních zákroků. Celý program by měl oslovit laickou veřejnost i odborníky.



Noční program od 22:00 do 6:00 hodiny bude ve stylu televize "Bloomberg TV". Obrazovka bude rozdělena na tři části. V jedné se budou objevovat obrazové upoutávky, v další textové informace a upoutávky a v další doplňkové informace formou rotujících textů.

Obdobný program věnovaný zdraví se vysílal až do února letošního roku na Slovensku. Program ETV Medicus se šířil v kabelových sítích a také na satelitu (Amos). Poté bylo satelitní vysílání přerušeno z důvodu vstupu investora do televize.

redakce





Reklama




Vybrané články