Quantcast

Česká Top TV jedná o svém prodeji

| Tisk

logo Majoritní vlastník TOP TV rozhodl o možném prodeji této televize, která jako jediná na základě přidělené licence vysílá lifestylový program s možností přímé nabídky zboží a služeb prostřednictvím televizní obrazovky. TOP TV od 1. června zavádí své letní vysílací schéma, které bude postavené, jak je běžné u všech televizních stanic, na reprízách a vysílání z archivu.

Praha, 31. května 2007: Majoritní vlastník TOP TV rozhodl o možném prodeji této televize novému investorovi. TOP TV vysílá na základě přidělené licence jako jediná televize v České republice lifestylový program s přímou nabídkou zboží a služeb prostřednictvím televizní obrazovky.

Generální ředitelka TOP TV Kateřina Fričová k tomu říká: „Stávající majoritní akcionář se rozhodl, že nemá zájem se nadále podílet na projektu TOP TV. Jednatelé dostali plný mandát k jednání o možném prodeji. V současné době probíhají jednání s několika potenciálními zájemci o převzetí TOP TV.

Mluvčí Holdingu KKCG Investments, který je majoritním akcionářem dodává: „Projekt TOP TV byl pro nás jen jednou z nestrategických portfóliových investicí, která byla vázána na předpokládané zahájení digitálního vysílání a podmínkou pro rozvoj TOP TV. V průběhu doby bohužel došlo k výrazným změnán v podmínkách pro realizaci této investice. Dnes se už mělo standardně digitálně vysílat na celém území České republiky. Situace je ale zcela odlišná a další vývoj digitalizace nejasný. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli v tomto projektu nadále nepokračovat.



V průběhu jednání s novými investory bude TOP TV vysílat od 1. června své letní vysílací schéma. To bude postavené, stejně tak, jak je tomu i u všech ostatních televizních stanic v České republice, na vysílání repríz a pořadů z archivu televize. Během letního vysílacího schématu bude TOP TV výjimečně vyrábět nové pořady pouze na komerční bázi.

Marek Winkler
tiskový mluvčí





Reklama




Vybrané články