Quantcast

Test programu TV JOJ na TT Kartách

| Tisk

logo Dne 7. 1. 2008 došlo v distribuci programu televízia JOJ k obnově jejího kódování v systému CryptoWorksTM. Téhož dne akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY tuto stanici zpřístupnila všem uživatelům TT Karet, kteří mají aktivovány programy Slovenské televize STV Jednotka a Dvojka. Program televizní stanice televízia JOJ je nyní v nabídce TRADE and TECHNOLOGY v testovacím režimu.

TV JOJ je pro uživatele TT Karet přístupná na speciální předvolbě s identifikací „TV JOJ_test“. Pro zobrazení této předvolby a příjem tohoto programu je tedy nutné znovu přeladit satelitní přijímač.

Pro naladění programu použijte tyto hodnoty nastavení:

satelit: Astra (23,5°E)
kmitočet: 12 565 MHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 2/3

Po zadání těchto hodnot přijímač nalezne všechny předvolby SKY Linku . Mezi jinými (STV1 TT, STV2 TT, TA3, STV1, STV2, TV JOJ, Markíza...). Zdůrazňujeme, že pro příjem programu TV JOJ pomocí TT Karty, je třeba použít předvolbu TV JOJ_test. Standardní předvolba TV JOJ je určena pro uživatele dekódovacích karet Sky Link.



Obchodní podmínky pro další období ještě nebyly stanoveny. Pro nejbližší období platí, že přístup k TV JOJ mají všichni uživatelé, kteří mají aktivovány programy STV Jednotka a Dvojka.

Michal Kopřiva
TRADE and TECHNOLOGY





Reklama




Vybrané články