Quantcast

Česko-slovenské MTV přinese Nitro Circus, Cribs i Pimp My Ride

| Tisk

logo Již za měsíc zahájí ostré vysílání nová lokalizovaná verze hudební a lifestylové televize MTV. Od 29. listopadu 2009 bude na českém a slovenském trhu působit televize MTV, která na trzích nahradí stávající kanál MTV Europe. Blížící se start stanice připomněla TV Nova, která bude lokální MTV provozovat.

MTV je nejznámější hudební televize na světě, kterou může naladit více než půl miliardy domácností na pěti kontinentech. Pro region Čech a Slovenska začne vysílat 29. listopadu 2009, a to na kabelových, satelitních a IPTV platformách. MTV bude v České republice součástí rodiny televize Nova a po kanálech Nova Sport a Nova Cinema se stane třetí tématickou stanicí pod hlavičkou TV Nova. Česká verze hudební televize MTV bude 69. kanálem, který rozšíří celosvětovou síť MTV působící tak už ve 162 zemích. Na celém světě MTV network oslovuje ve 33 jazycích více než 592 miliónů domácností, a to prostřednictvím 172 lokálně provozovaných televizních kanálů s místně vytvářenými programy a 400 digitálních médií.

MTV bude nabízet nepřetržitý 24 hodinový tok hudebních klipů a úspěšných lifestylových pořadů zaměřenou primárně na mladší cílovou skupinu. Využívat bude obsáhlé knihovny s možností kombinování širokého portfolia zahraniční i domácí hudební tvorby a zábavních programů.

"Budou to například adrenalinem nabitý Nitro Circus – nejbláznivější a nejnemožnější kaskadérské kousky nejlepšího freestylového motokrosového jezdce světa Travise Pastrany a jeho přátel," přibližuje plánované novinky Eva Božoňová, redaktorka tiskového oddělení TV Nova a z dalších pořadů upozorňuje na "Cribs – pořad o tom, jak bydlí světové uznávané celebrity, America´s Best Dance Crew – soutěž tanečních skupin, Moje super úžasné 16 – o tom, jak se mladí připravují na oslavu svých šestnáctin, Pimp My Ride (volný překlad Vylepši mi káru) – tým nejlepších odborníků na autotuning vyšperkovává vybranému divákovi jeho „popelnici“".

"Paris Hilton: Moje nová nejlepší kamarádka – soutěž, v níž Paris hledá loajální kamarádku, Napsáno životem – dokumentární série o světě subkultur, jež obsahují vše od sexu a drog přes sport až po spiritualitu, The City - plnění snů v Big Apple není snadné, to poznává i hvězda seriálu The Hills Whitney Port, která dostala životní šanci pracovat pro světové uznávanou designérku Diane von Furstenberg, a řada dalších pořadů," říká Eva Božoňová. Informace o MTV pro Českou republiku a Slovensko najdete zájemce na webu mtv.nova.cz.

Spuštění české verze MTV budou poslední listopadový víkend provázet jedinečné akce pro fanoušky hudby a vyznavače adrenalinové podívané. Nejprve se v pátek 27. listopadu představí v Praze po delší odmlce britská fenomenální kapela Prodigy, o den později (28.11.) bude MTV titulárním partnerem desátého ročníku závodů ve freestyle motokrosu Gladiator Games a s ním spojeného vyhlášení „FMX jezdce desetiletí“. Svoji účast potvrdil i Travis Pastrana, hlavní aktér pořadu „Nitro Circus“, který získal 9 zlatých medailí v soutěži X-Games.

Nové MTV bude šířeno i prostřednictvím satelitu. Program bude šířen kódovaně prostřednictvím platformy CS Link , která je zatím jedinou satelitní službou, která oznámila, že bude program svým zákazníkům nabízet. Technické testy MTV budou zahájeny 23. listopadu 2009.



Promo spot na MTV CZ+SK

Již týden se ve vysílání TV Nova objevuje spot, který propaguje novou televizi, kterou bude provozovat právě Nova. Klip je nejčastěji nasazován k pořadům, které nejvíce sledují mladí diváci - Česko-slovenská Superstar apod.

Já jsem hudba - Já som štýl - Já jsem adrenalin - Já jsem multimédia - Já som zábava - Já jsem realita - Já jsem MTV.


redakce





Reklama




Vybrané články