Quantcast

Fox News Channel

| Tisk

Fox NewsZměna distribuce signálu stanice Fox News se dotkla i mnoha satelitních diváků v České a Slovenské republice. Oblíbená americká zpravodajská stanice Fox News byla totiž v minulých dnech na satelitu Astra 19.2E nečekaně zakódována v Seca/Mediaguard2.

Příjem programu Fox News je tedy umožněn pouze abonentům španělského paketu Canal Satelite Digital (CSD). Ostatní diváci Astry přijdou zkrátka. V minulosti byla stanice Fox News vysílána volně i v německém paketu Premiere. Zde však byla odpojena z ekonomických důvodů.

Fox News v nekódované podobě můžeme nyní přijímat ještě z dalších třech satelitů:

EUTELSAT W2 (16°E)
Fox News vysílá v italském mini paketu na kmitočtu 11,084 GHz (polarizace horizontální, SR 11310, FEC 5/6). V paketu dále volně vysílají MTV Italy a LA7.

HOT BIRD 5 (13°E)
Na populární pozici Eutelsat Hot Bird 13E vysílá Fox News v rámci italského paketu Stream TV na kmitočtu 10,992 GHz (polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4). Na tomto kmitočtu nalezneme i volně vysílané stanice Home Shopping Europe (Italy) a Stream Verde.

PanAmSat 3R (43°W)


Poslední možností volného příjmu Fox News je satelit PanAmSat 3R, kde vysílá stanice jako SCPC kanál na kmitočtu 12,605 GHz (polarizace horizontální, SR 6616, FEC 3/4).

Pro příjem programu Fox News v případě satelitů Eutelsat postačí parabolická anténa o průměru 80cm. V případě družice PanAmSat 3R je nutné volit anténu o větším průměru.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články