Quantcast

English Club TV míří do Česka a na Slovensko

| Tisk

V září došlo k dohodě mezi společnostmi English Club TV (Ukrajina) a EU Sport (Česká republika). Předmětem smlouvy je distribuce televizní stanice English Club TV v Česku a na Slovensku. Připomeňme, že nedávno kanál podepsal řadu významných kontraktů pro distribuci na území Gruzie, Bulharska a Pobaltí.

Firma EU Sport zajišťuje distribuci a marketingovou podporu pro stanice Eurosport na území Česka a Slovenska. Společnost byla založena v srpnu 2010.

Zástupce společnosti EU Sport pan Větrovský během podpisu smlouvy k tomu uvedl: "Těšíme se na spolupráci s televizní stanicí English Club TV. Věříme, že pro většinu lidí učící se angličtinu je kanál velmi důležitý. Vzdělávací a zábavné pořady obsahují mnoho zajímavých informací. English Club TV je unikátní kanál s vysokým potencionálem a bohatým obsahem a proto musí nutně vyplnit mezeru na českém a slovenském trhu."

English Club TV je první televizní kanál ve východní Evropě, který je určen výuce anglického jazyka. Program stanice tvoří zábavné, edukativní a informační pořady pro diváky každého věku a různých zájmů se společným cílem - zlepšit znalosti anglického jazyka.


obrázek

technické parametry:

satelit: Astra 4A (dříve Sirius 4)
pozice: 4,8 st. východně
kmitočet: 12,073 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK
service ID: 6575


video PID: 6576
audio PID: 6577
CA systém: žádný, FTA vysílání
web: english-club.tv (pozn. stránky jsou i v českém jazyce)

Koncem září English Club TV spustí nový projekt "E-Lab". Mezinárodní skupina studentů si bude v průběhu jednoho roku zvyšovat svou angličtinu pod vedením profesionálních učitelů z anglofonních zemí. A na závěr budou mít výherci příležitost procvičit si své znalosti ve Velké Británii.

podle telesat-news.net, satkurier.pl

redakce





Reklama




Vybrané články