Quantcast

Eurosportnews Web Radio

| Tisk

EurosportNews Web RadioMultimediální platforma Eurosportu (eurosport.com, Eurosport, Eurosportnews) představila začátkem října novou službu Eurosportnews Web Radio.

Na stanici Eurosportnews Web Radio na adrese www.eurosport.com nalezne zájemce kompletní informace ze světa sportu tak jak je znáte z TV Eurosportnews. Informace jsou doplněny o audio komentáře.


Eurosportnews Web Radio


Eurosport Group je přední multimediální platforma v Evropě s eurosport.com a TV stanicemi Eurosport a Eurosportnews.

Eurosport je panevropskou sportovní stanicí číslo jedna, kterou může přijímat 95 milionů domácností a 220 milionů diváků ve více než 54 zemích, v 18ti jazycích.

Web Eurosport.com je dostupný v pěti jazycích s více než 50 miliony zobrazených stránek za měsíc.

Eurosportnews, který vysílá v šesti jazycích, poskytuje aktuální sportovní zpravodajství, které může přijímat 14 milionů domácností ve více než 50 zemích.

Kde Eurosport a Eurosportnews vysílá...


Sportovní stanice Eurosport a Eurosportnews vysílají na družici Eutelsat Hot Bird 6, na pozici 13E, na kmitočtu 12,558 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4. Signál je mj. kódován systémem Viaccess1, který využívají kabeloví operátoři v celé Evropě.

Stanice Eurosport a Eurosportnews jsou v Evropě velmi populární a jsou zařazeny ve většině pay-tv platformem. U nás nalezneme stanici v domácí platformě UPC Direct na satelitu Astra 19.2E.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články