Quantcast

AXN White a AXN Black místo AXN Sci-Fi a AXN Crime

| Tisk

logo Společnost Sony Pictures Television (SPT) Networks uvede ve střední Evropě dva nové kanály - AXN White a AXN Black. Nové značky představí na území Polska, Maďarska, Rumunska, České republiky, Slovenska a Bulharska. Kanály budou na našem území vysílat v českém a slovenském jazyce.

Nové kanály se na trhu objeví v říjnu 2013. AXN White a AXN Black jsou stanice, které přinesou převážně seriály a filmy v oblasti akce - tedy žánru na který se specializuje AXN.

AXN White nabídne řadu výpravných seriálů z USA a Evropy, založených na inspirativních příbězích a silných postavách. V hlavním vysílacím čase se tak setkáte se mj. seriály „Klientův seznam“(The Client List) a „Grand Hotel“ (Grand Hotel), ale i se špičkovými filmy jako např. „Jíst, meditovat a milovat“ (Eat, Pray and Love). Odpolední vysílání bude věnováno „návykovým“ mnohadílným seriálovým řadám jako More than Anything, Life Lines a Heartland, které budou pro většinu českých a slovenských diváků zcela nové.

AXN Black přinese zejména dobrodružství a akci s neporazitelným hrdinou v hlavní roli, a to jak v klasických žánrech, tak i v dokumentárních a poloimprovizovaných show. Těšit se můžete na seriály jako Spartacus, No Limit (Luc Besson) a „Strážce pořádku“(Justified ). V hlavním vysílacím čase a o víkendech se v programu objeví divácky oblíbené tituly jako je „Černé zlato“ (Black Gold), „Detektiv Duck“ (Duck Commander) nebo seriál „Hrdina“ (Hero).

"AXN patří v Česku i na Slovensku k absolutní špičce mezi kabelovými televizemi zaměřenými na filmovou a seriálovou tvorbu, proto nás nesmírně těší, že můžeme nabídnout dvě nové stanice s logem AXN. Tento krok je součástí naší filozofie a firemního závazku, poskytovat kvalitní atraktivní obsah, takové pořady, o které mají zájem operátoři a samozřejmě naši diváci. Nejnovější přírůstek významně rozšiřuje naši nabídku rychlých akčních hrdinů na AXN Black a inspirativních postav a lidských příběhů a vyprávění na AXN White," řekl John Rossiter, generální ředitel SPT Networks pro Střední Evropu.



AXN Black a AXN White nahradí AXN Sci-Fi a AXN Crime v celém regionu CE. Nové kanály budou vysílat také tituly pro příznivce sci-fi a krimi žánru.

Oba programy AXN Crime a AXN Sci-Fi jsou součástí nabídky satelitní platformy freeSAT a také u operátorů jako Telefonica Czech republic, Slovak Telekom či Nej TV.

redakce





Reklama




Vybrané články