Quantcast

JOJ získala licenci na 4. kanál SENZI TV. Startuje 1.8.2013

| Tisk

Slovenská televizní skupina JOJ získala licenci pro čtvrtý kanál. Bude se jmenovat SENZI a zkušební vysílání odstartuje již 1.8.2013. Řádné vysílání je naplánováno na 1.9.2013. SENZI bude vysílat různé hudební žánry a později i zábavu.

"SENZI TV bude na začiatku zameraná na vysielanie hudobnej produkcie rôznych žánrov, primárne na známe „repete“ hity, dychovku, revival music, folk ale aj balkánske klasiky, trampské, či svadobné hity a podobné žánre. Pôjde tak vyslovene o oddychový kanál s obľúbenou hudbou, ktorú si budú môcť diváci zároveň aj objednať. SENZI televízia chce byť pre diváka alternatívou na odreagovanie, získanie pozitívnej nálady, počúvanie obľúbených hitov," uvedl k projektu nové stanice SENZI provozovatel JOJ Group.

SENZI TV bude vysílat 24 hodiny denně. Cílovou skupinou budou diváci starší 40 let, kterým nevyhovuje koncept stávajících stanic. "Na svoje si tak prídu diváci, ktorým v televízii chýbajú napríklad Repete, Senzi Senzus, Drišľak, pesničky z Vlachovky a ďalšie podobné žánre," popisuje provozovatel.



JOJ Group chce novou stanicí oslovit další cílovou skupinu, která nedomonuje při sledování stávajících stanic JOJ, PLUS a WAU. Nová televize se má stát dolňkovou stanicí a rozšířit stávající záběr společnosti o nový segment televizního byznysu.

Zkušební vysílání SENZI TV startuje již 1.8.2013. Ostrý start je naplánován na 1.9.2013. Podrobné informace o možnosti příjmu, skladbě programu a tvářích nové stanice budou oznámeny později.

redakce





Reklama




Vybrané články