Quantcast

Mňam TV od soboty celoplošně - v multiplexu 4

| Tisk

Mňam TV obdržela od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) rozhodnutí, jímž povoluje přechod na celoplošné vysílání. První český kanál zaměřený výhradně na životní styl bude dostupný v Multiplexu 4, který pokrývá přes 95 procent obyvatel České republiky.

Diváci si budou moci naladit Mňam TV v Multiplexu 4 již od soboty 4. července. „Usilovně jsme pracovali na tom, abychom byli na změnu připraveni,“ říká generální ředitel CE Media, vlastnické společnosti Mňam TV Pál Milkovics. „Pomůže nám to k rychlejšímu dosažení našich obchodních cílů a jsme velmi rádi, že tato změna přichází nyní, kdy zařazujeme atraktivní programové novinky.“


obrázek

Mňam TV na konci června představila rozšíření programového schématu o několik nových pořadů zaměřených na životní styl, zejména vlastní show Ivy Pazderkové (první vysílání je plánováno na 15. července) a Leoše Mareše (od 7. září).



Mňam TV bude umístěna do multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting, který mj. šíří programy skupiny NOVA (TELKA, TV Smíchov, TV Fanda, Nova Cinema), RELAX - Pohoda a REBEL. Mňam TV tedy naladí od soboty všichni diváci, kteří mohou na pozemní anténu přijímat výše uvedené programy.

První čistě lifestylová televize v České republice Mňam TV zahájila své vysílání v únoru roku 2015. Provozovatelem kanálu je společnost CE Media s.r.o. se sídlem v Praze. Cílem Mňam TV je přinášet původní i převzatý obsah dotýkající se všech krás života a působit na své diváky v duchu sloganu „Život je fajn“.

redakce





Reklama




Vybrané články