Quantcast

Značka Skylink mění svou vizuální podobu

| Tisk

logo Satelitní platforma Skylink od května mění svou vizuální podobu. Stejnou změnou postupně projdou i ostatní televizní platformy v rámci společnosti M7 Group S.A.

K 1. květnu 2017 bude představena nová podoba značky Skylink. Dojde jak k proměně hlavního grafického prvku loga, který bude nově stejný pro všechny televizní platformy lucemburské společnosti M7 Group S.A., tak ke změně logotypu (způsob znázornění názvu značky).

Úpravami projdou samozřejmě také webové stránky a veškeré další marketingové materiály. Redesign se odrazí rovněž v masivní reklamní kampani, která odstartuje začátkem května.



Nové logo je inspirováno stylizovaným kaleidoskopem (krasohledem), který symbolizuje programovou pestrost nabídky Skylinku a ostatních televizních platforem skupiny M7 Group v zemích Beneluxu (CanalDigitaal, TV VLAANDEREN, TéléSat, Online.nl), Rakousku (HD Austria) a Německu (M7 Deutschland). Šíře a pestrost nabídky, ze které si vybere opravdu každý divák, bude také jedním z hlavních motivů kampaně.

Celková strategie Skylinku, ani celé skupiny M7 Group S.A., se nemění. Klíčovými hodnotami mimo bohaté a žánrově pestré nabídky zůstává důraz na nejlepší možnou kvalitu a flexibilitu. Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, k tomu říká: „V uplynulých letech prošla celá skupina M7 Group významnou technologickou proměnou. Ve všech zemích, kde působíme, jsme přešli na vysílání v HD kvalitě a zpřístupnili zákazníkům televizní vysílání i mimo dosah tradičních satelitních a kabelových operátorů, tedy na tabletech, telefonech a počítačích. Inovace v oblasti produktů a služeb se samozřejmě snažíme promítat i do naší komunikace směrem ven, k zákazníkům. Logo a vizuální styl celkově chápeme jako důležitou součást naší identity, a proto je logické, že během času dochází k vývoji i zde. Nový směr více integruje všechny značky v rámci skupiny, působí modernějším dojmem a zároveň poskytuje prostor pro výraznější odlišení naší komunikace od ostatních značek na trzích, kde nabízíme své služby.“

redakce





Reklama




Vybrané články