Quantcast

Magio Sat a Nová Digi TV SK se rozšíří o CS Film, CNN a Cartoon Network

| Tisk

logo Společnost Slovak Telekom (ST) rozšíří programovou nabídku svých satelitních platforem Magio Sat a Nová Digi TV SK o nové programy - CS Film, CS Mini, Horor Film, CNN a Cartoon Network. Nových programů se dočkají i klienti Magio TV na IPTV. Programové novinky se v sítích operátora objeví ve čtvrtek 31.8.2017.

Magio Sat spolu s Novou Digi TV SK chtějí rozšířením programové nabídky bojovat o pozici lídra na slovenském televizním trhu v počtu zákazníků.

Novinky v Magio Satu

Po nedávném rozšíření Magio Satu o sportovní programy v HD rozlišení chystá ST další změny v satelitní nabídce. Zákazníci Magio Satu s balíčkem M a vyšším se mohou těšit na americký zpravodajský kanál CNN International Europe. Klienti s balíkem L získají stanice CS Film, CS Mini a Horor Film. Abonenti s balíčkem XL najdou ve své nabídce nově i dětský kanál Cartoon Network.

Pro příjem nových programů je nutné restartovat Magio Box. Pokud má klient na své Magio TV nastavené vlastní pořadí programů, nové stanice se mu objeví na konci vlastního seznamu programů.

Další HD obsah i pro klienty Magio GO

Nový HD obsah získají i klienti mobilní televize Magio GO. V nejbližších týdnech se počet nových HD programů dostane na dvojciferné číslo. Aktuálně nabízí v HD rozlišení stanice Digi Sport 1, Jednotka, Dvojka, JOJ a Markíza.

logo

Novinky v Nové Digi TV SK

Nové stanice chystá také sesterská Nová Digi TV SK. Do základní nabídky - do balíčku Štandard - bude zařazen program CNN International Europe, do balíčku Maxi stanice CS Film, CS Mini a Horor Film a také dětský program Cartoon Network.

Programové změny v IPTV nabídce Magio TV

U 7 sportovních programů Digisport 1 až 5, Sport1 a Sport2 v IPTV platformě Magio TV vymění SD verze za HD. Změna se týká klientů s balíčky M a L.

ST rovněž vymění SD verze kanálů TA3 a ČT24 za jejich HD verze, které budou dostupné v základní nabídce. Do Magio TV bude zařazena i stanice CNN International Europe.



Magio TV v balíčku XL nabídne klientům řadu nových programů. Pro milovníky vážné hudby a jazzu to budou stanice Brava HD a Jazz HD, pro zájemce o cestování a pestrý životní styl Travel XP, Mňam TV a Mňau.

Do balíčku XL bude zařazen i filmový kanál Russian Kino, který přináší to nejlepší z ruské kinematografie. Děti potěší přidáním programu Cartoon Network. Tenbude zpočátku v angličtině. Během září bude dostupná i česká jazyková stopa.

Nabídku zpravodajských kanálů posílí také stanice Ukraine TV (balíčky XL a Spravodajský balík) a Euronews (stejné balíčky).

Šport v ponuke Magia bude už len v tej najvyššej kvalite, bez akýchkoľvek kompromisov a bez zvýšenia ceny. K tomu celosvetovo uznávaný detský kanál Cartoon Network, prestížna spravodajská CNN už do základnej ponuky, lokálne stanice TA3 a ČT24 už len v HD a viac ako 10 nových kanálov vrátane skvelého CS Film, CS Mini a CS Horor pre satelitných zákazníkov. To je náš príspevok do debaty o kvalite poskytovaných televíznych služieb ako aj do súboja o pozíciu trhového lídra v počte koncových televíznych zákazníkov,“ uvedl manažer vývoje televizních služeb ST Andrej Miklánek.

redakce





Reklama




Vybrané články