Quantcast

Digi TV CZ: Všechny programy Viasatu od dubna v HD rozlišení

| Tisk

logo Od 1. dubna 2019 budou moci zákazníci DIGI CZ sledovat dokumentární televizní programy Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature ve vysokém rozlišení (HDTV). Změna se týká jak satelitní televize Nová Digi TV CZ, tak i televize přes internet.

Stanice Viasat jsou zákazníkům k dispozici již v ZÁKLADNÍM programovém balíčku. Satelitní DIGI TV nabízí aktuálně v ZÁKLADNÍM balíčku již 33 stanic v HD rozlišení, televize přes internet dokonce ještě o deset víc a v celkové nabídce již více než šedesát. Informovala o tom Digi TV.

„Rozšiřování počtu televizních stanic v HD kvalitě patří k naší strategii zkvalitňování služeb pro zákazníky. V letošním roce bychom na televizi přes internet rádi dosáhli až sedmdesáti kanálů v HD rozlišení, což není vůbec nereálné, protože po právě provedené změně jich máme v nabídce již šedesát dva z celkového poštu 112 v MAXI balíčku. Počet stanic ve vysoké kvalitě ale zvyšujeme i našim satelitním zákazníkům, ti jich mají aktuálně v celkové nabídce již čtyřicet tři,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV.



Televizní kanál Viasat History HD se zaměřuje na vysílání kvalitních historických dokumentů od prehistorické až po moderní dobu, ale také biografie, dobové dokumenty, filmy o pop kultuře a podobně. Viasat Explore HD vysílá převážně dokumenty faktu například ze zákulisí velkého fotbalu, rychlých automobilů, filmy o zázracích moderní vědy nebo třeba šokující dokumenty z kriminálního prostředí. Viasat Nature HD vysílá pořady o zvířatech, přírodě a životě v divočině.

Zákazníkům televize přes internet se změny provedou automaticky, stejně jako zákazníkům satelitní DIGI TV se set-top boxem KAON, kanál v HD rozlišení uvidí na stejné pozici, kde dosud sledovali jeho verzi v nižším rozlišení.

redakce





Reklama




Vybrané články