Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Protože se stále množí problémy a přibívají i zde na parabole podobná témata, nejde to či ono, dovoluji si zde založit tento nový, neboť starší je již nedostupný.
Pokud by bylo možné, nejlépe vlákno přišpendlit, dokud M7 Skylink nevydá prohlášení, či nezjedná nápravu dané situace!

Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou.
Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím.
Jenže žádné takové vyjádření nemám! Vy snad ANO?!
Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!!
Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou.

Digital jde bez omezení!

Příbuzná témata:
https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/

https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/

A navíc jim už cca dvě hodiny nejdou weby se zprávou karet:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80

Toto už je opravdu nutné řešit!!!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Ano, příslušný zápis chodí na karty postupně, takže někdo může být zatím zdánlivě v pohodě. Navíc je paradoxně dopad hlavně na zákazníky platící si nějaký balíček - proč je za to nepotrestat, že?
Já bych se také rád dočkal nějakého vyjádření Skylink. Nikdo nás zákazníky před, ani po akci oficiálně neinformoval, že k nějakým změnám vedoucím k omezením služby dojde. Tedy kromě informace, že se jedná o dynamické nastavení, což se dá přeložit tak, že vlastně naprosto v žádném okamžiku nevím, jak mohu aktuálně službu využívat.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

mini výpadky

Odpověď od technika ze Skylink na výpadky v Mini (Mám fialový skylink modul a ice):
Dobrý den,

Může se jednat o poruchu v přenosu autorizačních oprávnění na kartu. Zřejmě přijímač/CAM (který má komunikaci/zápisy mezi kartou na starosti) nezapsal řádně pro tuto službu aktivační zápisy na kartu.

Na kartu jsem zaslal opakovaně reaktivační zápisy. Pokud nepomohly reaktivační zápisy a problém přetrvává, je potřeba odzkoušet kartu u prodejce v licencované čtečce a zaslat na ní reaktivační zápisy. Pak doporučuji postupovat po poradě s Vaším prodejcem/technikem satelitní TV
uživatel
rysavy3
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 230
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

přitom by stačilo, aby skylink vrátil všechno do stavu v úterý 20/8. to fungovaly irdeto karty, ice karty v cw modulech.

že tímhle odstranili piráty ze sharingu? ale kdeže ... na chvilku je to možná vyřadilo, ale už vesele jedou dál.

zato normálně platící divák má starou belu ... a já blbec předplatil kombi na rok dopředu.

a skylink mlčí. nebo arogantně reaguje:
Dobrý den, nevím jaké řešení Vám máme nabídnout. my poskytujeme příjem satelitních programů a tento funguje. jakou techniku využíváte je již pouze na Vás.
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

mimochodem: "Pak doporučuji postupovat po poradě s Vaším prodejcem/technikem satelitní TV." -- v datartu mi poradili, ať si koupím nový ci+ modul technisat technicrypt irdeto za 1069 kč.

já bych si ten modul klidně koupil, jestli mi to vyřeší problém. ale počítám, že skylink se k tomu postaví jako chlap a tenhle krok bude třeba refundovat. jakkoli. ale ať to řeší.

tohle opravdu vypadá, že jsme všichni blbci, jenom skylink ví, že všechno je přeci v pořádku
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Když odstaví platící zákazníky, tak jim zůstanou jet jen ty pirátské servery. Třeba je to záměr, aby je tak lépe identifikovali - mě už totiž jiný rozumná důvod nenapadá.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

lastopia

Co by ti riesil modul ked to poriadne nejde ani v tych ich certifikovanych srandach. Tu ide o zakladny pristup k problemu, nejde o ziaden piratsky problem, ide presne o platiacich. Pretoze v dobe ked robia zmeny v systeme a zakladne nastroje predaja a aktivacie sluzieb nefunguju si dovolia spustit system ochrany. Tieto kroky mali byt postupne a nie naraz v rovnaky cas. Vedenie evidentne nema sajnu co robi. Databazy klientov pomiesane, sluzby ktore koncia 1.9. a su predplatene na daleko dlhsie obdobie. Kocurkovo je oproti tomuto krajina zazrakov.
uživatel
quick123
Registrace: 12/2008
Příspěvků: 248
Odpověď v diskusním vlákně
 

quick123

V jakých skylink ready přijímačích to pořádně nejede ?
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

lastopia

Jaký máš přijímač, či modul ?
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Jaké vyjádření čekáš ? Jaký máš přijímač ?
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Mám Skylink Ready SkyTec 110IR. Ale už nečekám skoro nic. Pomalu si začínám řešit přechod k FreeSat UPC.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Technisat HD8-S,
CA modul Technisat Technicrypt CW, karta ICE.
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

já mám bobuhžel předplaceno na rok dopředu, takže jediná možnost je teď se s nimi o ty peníze tahat. odstoupit od smlouvy atd. pak přejdu natrvalo k nc+, u nich jsem tři roky a nikdy žádný problém. a to se spojovaly dvě platformy dohromady, různé systémy. ale protože mají tolik lidí nasmlouvaných, že by jim vypnutí něčeho nadělalo ještě větší problémy, jsou chytří a neopravují věci, které se nerozbily ...
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

1. Neumíš číst?! Téma je ICE a kompaktibilita s originálním cryptoworksem! Což byla deklarovaná podmínka a zaručená funkčnost systému!
2. Pokud se nyní někdo chce ohánět SKYLINk ready přístroji, tak jsou na trhu teprve cca dva roky a i ty mají problémy byť menšího rázu!
3. Seznam sem dávat nebudu, neboť by byl dlouhý a M7 Skylink ho dostal přes interní kanály!
4. Tedy naprosto přesně ví co zlobí!
5. Se podívaj jakou klienti dostávají odpoveď!

Viz:
RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...
přitom by stačilo, aby skylink vrátil všechno do stavu v úterý 20/8. to fungovaly irdeto karty, ice karty v cw modulech.

že tímhle odstranili piráty ze sharingu? ale kdeže ... na chvilku je to možná vyřadilo, ale už vesele jedou dál.

zato normálně platící divák má starou belu ... a já blbec předplatil kombi na rok dopředu.

a skylink mlčí. nebo arogantně reaguje:
Dobrý den, nevím jaké řešení Vám máme nabídnout. my poskytujeme příjem satelitních programů a tento funguje. jakou techniku využíváte je již pouze na Vás.
Registrován: 07/2009, Autor: lastopia

Mám stejné zkušenosti!

:crying:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Co pořád řešíte- Jak psal (Autor-petrpupa).Jaký přijímač/jaký CAM modul atd.Pokud mají něco řešit,tak si informace asi nevycucají s prstu.
uživatel
MT543
Registrace: 11/2012
Příspěvků: 68
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Evidentně neví levá ruka co dělá pravá :laughing: :laughing:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
uživatel
alda
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 3 393
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

Sory kašlu na Tebe. Jen jsem reagoval na ostatní uživatele. Sory. Jen se pochlub jaký maš přijímač, či modul s CW a jeho SW.
Dík
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Na IR založime další téma :fuming:
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

Jen ho tady dej ať vidíme jaké CW přijímače mají problém
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

MT543

Si děláš srandu?!
Žádný cryptoworks korektně nejde, Technisat, Mascom, Smit, SCM atd.....vrze xy!JE TO JEDNO!
Pokud ti na kartu pošlou novou technologii, budeš mít tmu!
Pokud ti karta nyní hraje, buď rád, zítra už můžeš řešit to samé a budeš odpálkován, pokud to nevyřešíme!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Skytec 110 mám na stole a žadný problém pokud přepínám programy. Ale pokud začnu nahrávat dva programy a třetí sledovat mám smůlu. Bohužel je to omezení chtělo by to tři ideálně 4 programy najednou.
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Je únavné, pořád psát jedno a to samé dokola a pořád vysvětlovat, že problém je (také) na certifikovaných modulech a přijímačích. Nikomu nebudu pořád dokola psát co mám, když se jedná o globální problém s nesmyslným nastavením systému podmíněného přístupu.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

lastopia

SW modulu nebudeš znát?
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

MT543 na čem to skoušíš?

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
uživatel
alda
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 3 393
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

čekáme na ten seznam
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

Ano, máš pravdu, kdyby Skylink bral alespoň minimální ohledy na zákazníky, tak neudělá takto nesmyslná restriktivní nastavení. Úplně bych se spokojil s nastavením na 4 SID jako to má třeba polská Cifra. Ale asi toho chci za své peníze příliš...
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra